Nagyon gyakran nem a párkapcsolattal, és nem is a partner teljesítményével van a probléma, amikor elmarad az orgazmus. De akkor mi okozhatja még a hiányt? Most 5 másik okot is bemutatunk. 

Gyógyszerek

A depresszió, szorongás és hasonló állapotok kezelésére adott gyógyszerek tönkretehetik a nemi hormonokat a szervezetben, ami gyakran az orgazmus hiányához vezet. Tehát, ha a szex valóban nagyon jó, a nagy Oh mégis elmarad, talán ez lehet az oka. Kérj időpontot az orvosodhoz, és nézzétek meg, van-e más opció?

Csak a behatolás

Tudtad, hogy pusztán a nők 30%-a képes csupán a behatolástól elélvezni? Nem csoda, ha ennyitől te sem érzed a szupernintenzív örömöt. Nyugodtan vessétek be akár a szex előtt, akár a szex közben a kezeket, a nyelvet, és egyéb örömforrásokat, például a játékokat. Ne hagyjátok ki a csiklót, minden területet érintsetek!

No warm-up

A pasid rest időt szánni a bemelegítésre? No way, ilyen nem történhet. Ha nincs meg a kellő felvezetés, vajon mitől járnál a fellegekben utána? Csak akkor lehet teljes az élmény, ha az A betűtől indultok, nem az ABC végétől. 

A túl sok stressz

Szex közben sok nő folyamatosan aggódik a terhesség miatt, vagy éppen nyugtalanok a nemi úton terjedő fertőzések miatt. Ez viszont megakadályoz abban, hogy valóban „a pillanatban” legyél, így nem meglepő, hogy túlságosan stresszes vagy ahhoz, hogy igazán élvezd!

Nem tudod, mire vágysz

A hüvely egy meglehetősen bonyolult testrész, és valójában senki sem tanítja meg, hogyan működik. Éppen ezért, sok nőnek fogalma sincs arról, hogy mit szeretnek igazán. Mi erre a megoldás? Maszturbálj minél többet, és a pasiddal is fedezzétek fel újra és újra a testedet.

via