Tedd fel ezt az 5 kérdést, és tegyél meg mindent, hogy megtaláld rájuk a választ. Na meg a G-pontod! A jutalmad? A legintenzívebb hüvelyi orgazmus, amelyet valaha tapasztaltál!

Mi az a G-pont?  

A G pont egy zóna a hüvely belsejében, amely a gyomor felőli oldalon található, és egy nagyon fontos erogénzóna a nőknél. A nőgyógyászok szerint fontos lenne, hogy ne egyetlen egy pontként emlegessék ezt a részt, hanem tényleg inkább a zóna kifejezést használják rá, hiszen nem csupán egy apró pontot kell megtalálni, hanem a területet egészében kényeztetni. 

Milyen a felülete a G-pontnak? 

A keresésnél nagyon fontos, hogy tudd, hogy pontosan mi is az, amit keresel. A G-pont egy szivacsos terület, így ha megtalálod, a tapintásból azonnal tudni fogod, hogy révbe értél. 

Mivel érdemes megkeresni a G-pontot? 

Nagyon fontos, hogy semmiképpen sem egy teljesen egyenes eszközzel próbáld meg felderíteni a területet. Ha az ujjaidat használod, formálj belőle kampót. Ha vibrátort használsz, legyen olyan, aminek hajlított a vége. Ha a pasi péniszét vetitek be, akkor próbáljon meg minél ívesebb mozdulatokat tenni. A péniszt azonban nem ajánljuk, hiszen így sokkal nehezebb a dolgotok, indítsátok játékokkal vagy az ujjaiddal.

Hogyan kell a G-pontot izgatni?

Természetesen az előbb már említett ujjakkal történő izgatás mindig működik, de az élmény tovább fokozható, ha hasfalra nyomás gyakorolsz. Ekkor sokkal intenzívebb lesz az élmény, és az orgazmus is hamarabb jön. 

Melyik szexpózokban lehet a legjobban izgatni a G-pontot? 

Remek megoldás lehet, ha te vagy felül, és próbálsz úgy mozogni, hogy a pénisz inkább a hasfalad felé hatoljon be. De a kutyapóz is nagyon jó választás lehet, mint ahogyan a misszionárius is, ha lábaidat a magasba, esetleg a partnered nyakába emeled.