Vannak, akik nem is hisznek a G-pont létezésében, csak mert nem éreznek szokatlanul nagy örömet, amikor stimulálják azt. Pedig igenis létezik, és most megmutatjuk, hogyan találhatod meg. 

Nem mindegy, hogyan

Persze, nekiindulhatsz a keresésnek unottan, vagy simán csak nyugalmi állapotban is. Ám a keresés jobb eredményeket hoz, ha izgatottabb vagy, és ha tényleg szexuálisan éber, amikor megkezded a kutatómunkát. 

Na de hol?

A G-pont körülbelül 5 centi mélyen található a hüvelycsatornában, méghozzá az elülső falon. Persze nincs két egyforma ember, így a pozíciót tekintve lehetnek kisebb eltérések, de az alapigazság ez az orvostudomány szerint. Mozgasd jobbra-balra az ujjaid, hogy minél gyorsabban megtaláld!

Az eszközök

Amikor megkeresed, ne szexjátékot használj hozzá. Persze, egy vibrátorral sem lehetetlen a küldetés, de sokkal egyszerűbb a dolgod, ha az ujjaidat veted be erre a célra. Úgy jobban érzed például a textúrákat is: ez esetben egy szivacsos felületet kell keresni. Az ujjad legyen kicsit görbe, előre, a hasfalad felé, képezzen egy képzeletbeli kampót! Ha viszont mégis a kiegészítőt preferálod, akkor olyan vibrátort alkalmazz, aminek görbe a vége. Az egyenes műpénisszel szinte tuti, hogy nem jársz sikerrel.

via