Ebben a 3 szexpózban őrjítő orgazmusod lehet, és olyan élmény lehet a szex, mint még soha. Ha így bújtok össze, az sem számít, hogy a pasinak mekkora a mérete, hiszen az öröm nem ezen múlik. Ugyan a pénisz hossza mindig egy érzékeny téma a pasiknál, ha ezeket a pózokat kipróbáljátok, benne sem lesznek már kérdőjelek, hogy mennyire vagy elégedett a szexuális életetekkel. 

Az extra misszionárius

Dobjátok fel a misszionáriust, és tegyetek bele egy kis extrát! Feküdj a hátadra, ám a lábaidat emeld a levegőbe, méghozzá a mellkasodhoz, miközben a pasi fölötted van. Sokat segíthetsz magadnak, ha a pasid mellkasának, vagy vállainak támasztod a térded a behatolás alatt. Hidd el, így sokkal mélyebben lehet benned a partnered, mint az általános misszionárius póznál.

Az ember legjobb barátja

Ki is lenne az ember legjobb barátja, ha nem a kutyája? Ezek alapján már biztosan kitaláltad, hogy melyik pózról is beszélünk. A kutyapóz nagy különlegessége, hogy teljesen más érzete van a behatolásnak, mint a többi pózban. Így az egészen szerény méretek is nagyon mély lökéseket tudnak produkálni. Összpontosítsatok a behatolás mélységére, és helyezkedjetek úgy, hogy a pasid akár a kezeivel, még a csiklódhoz is hozzáférhessen az extra élvezet érdekében.

Megállj!

Ez a póz azoknak ideális, akiknek nem probléma, hogyha állva kell szexelni. Dőlj oda egy falhoz, a pasi pedig menjen mögéd. A bokáját csavarja a derekad köré, így a medencéddel egy vonalba kerülhet. Ha így hatol beléd, akkor az álló szex is a mennyekbe repíthet.

via