Szeretnéd felrázni egy kicsit a szexuális életeteket? Akkor itt az ideje néhány új pozíciónak, ám azt ajánljuk, hogy a pillangó szexpóz legyen az első.

A mély behatolás titkos póza

Senki nem akarja, hogy a szexuális élete unalmassá váljon, de sajnos nagyon könnyű beleesni ebbe a hibába. Ha az ember nem keres új izgalmakat, és csak mindennapi rutinná, kötelező feladattá válik, akkor könnyen megtörténhet, hogy a kezdeti izgalom és szenvedély eltűnik.

A legegyszerűbb eszköz arra, hogy felrázd a dolgokat, ha kipróbálsz egy új pózt. Erre tökéletes a pillangó szexpóz, hiszen olyan mélyen történhet a behatolás, amilyen mélyet talán még nem is tapasztaltál.

Ne tévesszen meg a neve, egyáltalán nem bonyolult, csak egy kis extra csípőmozdulatra lesz szükséged. A pillangó szexpóz garantálja mély behatolást, és egy apró erőfeszítéssel, akár életed orgazmusát adhatja.

Hogyan csináld?

A pasid feküdjön hanyatt, akárcsak a lovaglópóznál, neki csupán annyi a dolga, hogy alul pihenjen. Ezután jössz te, te leszel felül. A lényeg pedig, hogy amikor megtörtént a behatolás, a lábaidat húzd fel szorosan magad mellé, a térdeid közelítsenek a pasi melleihez. Így, ahogyan a pasid mozog alattad, a lábaid úgy fognak mozogni, akár a pillangó szárnya. Ha elsőre nem megy egyszerűen, ne add fel, ebben a pózban olyan testrészeid is megmozdulnak, amiről nem is gondoltad volna, hogy léteznek.