A pasid egy szexisten az ágyban, mindent megad amire csak vágysz, mégsem jön össze az orgazmus? Talán ez az egyetlen banális, ám nem apró ok áll a hátterében.

Lazulj el!

Sokan nem is gondolnak bele, hogy mennyi oka lehet annak, ha elmarad az orgazmus. Nem muszáj, hogy komoly lelki oka legyen, és ez nem is jelenti azt, hogy bármi baj lenne veled. Badarság a legkomolyabb, legrosszabb dolgokra asszociálni azonnal.

Nagyon sok esetben a stressz az, ami kiváltja az orgazmus hiányát. A stressz ugyanis hatással van a testre, mivel attól felgyorsul a szívverés, és a vér az izmokba kerül, nem pedig a nemiszervekbe.

Éppen ezért, a stresz hatással van a testre, és megakadályozza, hogy a szexuális örömödhöz kapcsolódó, összes érzetet maximálisan megéld.

Az orgazmusodhoz a gondolat is kell

A stresz az ember gondolatait is befolyásolja. Amikor azon gondolkodsz, hogy mi a baj az életeddel, milyen mindennapi problémákkal küzdesz meg, akkor képtelenség annyira izgatottnak lenni, hogy az elég legyen egy orgazmushoz.

A stressz egyébként olyan a test számára, mint hogyha állandó félelemben lennél, ami természetesen maximálisan meggátolja, hogy meglegyen benned az a lazaság, az a nyugalom, és az az elengedés, ami egy orgazmushoz szükséges.

via