Ha valami újdonságra vágytok a pároddal, akkor az amazon szexpóz lesz az, amit mindenképpen ki kell próbálnotok! Ha már unjátok a misszionáriust és szeretnétek egy kis csavart vinni a szürke hétköznapokba, akkor hajrá, legyetek bátrak!

Fordított misszionárius

Az amazon szexpóz egyébként kvázi egy fordított misszionárius, melynek során a nő van felül. Ez azt is jelenti, hogy így te kerülsz domináns helyzetbe, akárcsak egy amazon. A pasi mindeközben a hátán fekszik és valójában élvezi, ami vele történik, hagjya, hogy átvedd az irányítást. 

A nő irányít

Az amazon szexpóz egyébként pontosan innen kapta a nevét, vagyis hogy a kivitelezés során a nő kerül a nyerege, így az ő kezében összpontosul az irányítás. Ez a póz mind a nők, mind pedig a férfiak számára brutális élvezetet nyújt, az orgazmus gyakorlatilag garantált. 

Így csináljátok 

A póz kivitelezése során a pasi tehát hanyatt fekszik, a hajlított térdével pedig kicsit a válla felé közelít. A nő ekkor fölé térddel, majd szép lassan ráguggol a srácra és már jöhet is a behatolás, ami talán még sosem volt ilyen mély. A pózhoz kell egy kis ügyesség, rugalmasság, hajlékonyság és megfelelő stabilitás, de mivel nagyon élvezetes, mindenképpen érdemes megpróbálni. 

Extra élvezet 

Az amazon szexpóz amellett, durván jó élményt nyújt a feleknek, nagyon intmi is, hiszen közben folyamatos a szemkontaktus. Ezen túlmenőn a póz lehetőséget kínál arra is, hogy különböző szexjátékokat vessetek be közben, például szórakoztató lehet kipróbálni egy vibráló kakasgyűrűt, de akár egy csiklószívó vibrátort is használhattok, így mindkettőtöknek még fokozottabb lehet az élvezet. 

(via)