Gyakran úgy beszélünk az orgazmusról, mintha csak egyféle létezne. Pedig most felsorolunk 10-et is, amely mind hihetetlen élményt ad, és amelyeket a legkülönbözőbb módon érhetsz el. 

Klasszikus orgazmus

A klasszikus orgazmus egyfajta gyűtőnév, amely a hüvelyi- és a csiklóorgazmust is magában foglalja. Ez egy úgynevezett mixe is lehet a kettőnek, amikor például külső izgatással kezditek az együttlétet, majd a behatolásnál következik be a csúcs.

Nyaki orgazmus

Szex közben nem szabad csak a nemi szerveknél leragadni, tovább fokozza az élményt a nyak izgatása. Sőt, csak a nyakat ért csókok és érintések is kiválthatnak nyaki orgazmust. 

Mellorgazmus

A mell az egyik legérzékenyebb testrész, ha csókokkal, érintésekkel izgatják azt, akkor mellorgazmus lehet a vége.

Anális orgazmus

Az anális orgazmus akkor következik be, amikor a végbélnyiláson keresztül történik a behatolás, akár ujjal, akár hímvesszővel vagy játékkal. Léteznek olyan emberek is, akik csak análisan képesek elérni az orgazmust, amíg a hagyományos behatolás révén nem. 

Hüvelyi orgazmus

Ebben az esetben a behatolás segítségével, annak hatására történik meg az orgazmus.

Csiklóorgazmus

A csiklóorgazmushoz a klitorisz kézzel vagy szájjal történő izgatása vezethet.

Tantrikus orgazmus

Ideje gyakorolni a tantrikus szexet, hiszen ez egy sokkal mélyebb, intenzívebb gyönyörhöz vezethet el minket. 

Koregazmus

Tudtad, hogy edzés közben is elérheted az orgazmust? A különböző mozgásformák, a súrlódás, az összehúzódások, szorítások egyvelege akár a csúcsra is juttathat!

Többszörös orgazmus

Ki elégedne meg eggyel, ha akár több orgazmus is lehet egy éjszaka? A nőknél nem ritka, hogy akár háromszor is képesek valamelyik orgazmustípust elérni. 

Méhnyaki orgazmus

A méhnyaki orgazmus akkor következik be, ha a hímvessző nagyon mélyen hatol be, és a pénisz a méhnyakat izgatja. Ez nagyon mély, sokszor még a hüvelyi orgazmusnál is intenzívebb gyönyört eredményez.

via