Erről az orális szex technikáról nagyon kevés szó esik, pedig szinte minden nő imádja! Ideje leülnetek beszélni a pasiddal, és megmondani neki, hogy mivel kellene kísérleteznie, hogy az egekbe repítsen. 

Ideje felpezsdíteni a dolgokat

Hallottál már a fújás technikájáról Cosmo-lány? Nos, ha nem akkor most mi mindenbe beavatunk! A lényege, hogy amikor a pasi orálisan kényeztet megfújja a csiklódat. Bizony, a csiklófúvás egy igazi gamechanger. Ahhoz, hogy a játék még izgalmasabb legyen, a szívást is be lehet venni. Ki mondta, hogy a pasik nem csenhetnek el néhány trükköt a nőktől? 😉

Nem nehéz feladat, nincs rajta igazán, mit megtanulni, a legjobb, amit tehetsz, hogy közben irányítod a pasit, és elmondod neki, hogy neked mi esik jól, hogyan szeretnéd. 

Miért olyan jó? 

Egy fiatal nő megosztotta a saját tapasztalatait: elárulta, hogy milyen volt, amikor a pasija először próbálta ki nála a csiklófúvást. Azt állítja, hogy az élmény egyenesen csodálatos volt!

Annyira jól éreztem magam, hogy a csiklómat teljesen elöntötte az élvezet

- mondta.

Mikor érdemes csinálni?

A pasik általában először az ujjaikat használják, majd utána a nyelvüket. Nos, most a kettő között megkérheted a partneredet, hogy próbáljátok ki ezt az új technikát, ami garantáltan színt fog vinni a szexuális életetekbe! Egy egyszerű trükknek tűnik, de ha ügyesen csinálja hatalmas öröm lehet. 

Fontos a kommunikáció

A jó orális szex titka, akár adni, akár kapni készülsz, hogy kommunikálj a partnereddel tabuk nélkül. Mondd el, hogy mit szeretsz, mi izgat fel, és kérd meg őt arra, hogy ő is ilyen őszintességgel álljon hozzád. 

Via