Érthető, hogy mindenki kicsit izgul, amikor arra készül, hogy először kényeztesse a párját. Talán a nők kicsit jobban rá tudnak feszülni erre a témára, hiszen az a célunk, hogy már az első alkalommal mindent elsöprő legyen az orális szex a pasi számára. Nos, most eláruljuk, hogy a legtöbb dolog, ami miatt idegesek vagyunk, a pasikat nem is érdekli. Íme, egy lista, amit jó lett volna elolvasni az első alkalom előtt. 

1. A száraz száj tényleg létezik, de lehet tenni ellene.

Nem vagy egyedül a problémával! Rengeteg embernek száraz a szája különböző okok miatt, de egy kis rágógumi vagy savanyú cukora segíthet orvosolni. Szégyellni biztosan nem kell! 

2. Semmi sem kötelező!

Azon aggódunk, hogy mi az elvárás? A legfontosabb szabály, amire mindig emlékezni kell: nem kötelező az orális szex. Ha nem akarod vagy nem szereted, mondd meg a pasidnak, de csak az ő kedvéért ne menj bele. Na, és persze, ha a partner csak úgy hirtelen azt gondolja, hogy bármilyen erővel és tempóval azt csinálhat veled, amit akar orális szex közben anélkül, hogy téged megkérdezne, ez a jel, hogy menekülj! Saját magad az első mindig!

3. Nem minden pasi tud elélvezni az orális szextől.

Nem, nem veled van a baj: egész egyszerűen csak vannak pasik, akik egy szimpla orális szextől nem tudnak elélvezni. Ezért sem kell egyikőtöknek sem rosszul éreznie magát, mert attól magát a folyamatot élvezheti, de másra van szüksége ahhoz, hogy a csúcsra jusson. 

4. Nem igazán lehet elrontani. 

Ez az igazság: az egyetlen rossz dolog, amit orális szex közben elkövethetsz, hogy alábecsülöd a képességeidet. Ha egy olyan pasival vagy, akivel könnyen megy a kommunikáció, élvezitek egymás társaságot és bizalmi viszonyban vagytok, nagy baj nem lehet!

A jó hír, ha mégis úgy érzed, hogy van még mit csiszolni a technikádon, akkor mindig van holnap, tehát nem kell az első próbálkozásnál feladni.

5. A csendes pasi is élvezheti. 

Csak azért, mert a pasid nem nyög és sikonyál akkorát, hogy a szomszéd is meghallja, még nem azt jelenti, hogy nem élvezi az orális szexet. Ha mégis furán éled meg, hogy teljesen csendben van, beszéljetek róla! 

6. Az orális szex egyértelműen működhet a zuhanyzóban is.

Sokan úgy gondolják, hogy bármiféle szexuális tevékenység a zuhanyzóban nehéz, kényelmetlen és élvezhetetlen. Nos, az igazság az, hogy az orális szex nagyon is megvalósítható és élvezhető, sőt nagyon szexi mindkét fél számára.

Giphy

 

7. A golyókról nem szabad megfeledkezni, ugye?

Az első alkalom alapjáraton sokkoló, így általában az egyik legfontosabb pont elmarad. A férfiak többsége imádja, ha a golyók területére mereszkédnek a lányok. Fontos azonban, hogy mielőtt túlságosan elragadtatnád magad, tisztázzátok le, hogy a partnered, hogyan szereti. 

8. A pasit egyáltalán nem érdekli az arc.

Muszáj elengednünk azt a gondolatot, hogy csodálatos istennőként nézünk ki, miközben a pasit próbáljuk kényeztetni. A helyzet az, hogy nem is kell, sőt még őket is teljesen hidegen hagyja, hogy éppen elkenődött-e a sminked vagy furán áll a hajad. 

9. Nem harapjuk le a pasi péniszét. 

Tény: gyakran előfordul, hogy a nők a fogaikkal fájdalmat okoznak a pasinak, miközben kényeztetik. Nos, viszont azok a sztorik, amelyek arról szólnak, hogy leharapták a pasi péniszét orális szex közben inkább már csak rémtörténetek. Ne aggódj, nem fogsz neki maradandó sérülést okozni, és steril sem lesz élete hátralévő részére! 

Giphy

 

10. Egyáltalán nem olyan, mint amilyennek elképzeljük...

Mindenki fejében él egy kép az első alkalom előtt, hogy vajon, milyen érzés lehet majd örömet okozni a partnernek. Valószínűleg az esetek 90 százalékában teljesen más az elképzelésünk, mint a valóság. Az orális szex nagyon jó és nagyon rossz is lehet annak, aki éppen adja, de bárhogy is lesz gyakorlás kérdése minden. A lényeg,  hogy mindketten tiszteletbe tartástok egymás kéréseit és határait! 

Via