Itt az ideje, hogy ezt az 5 dolgot tisztázd a pasiddal az orális szexről, mert könnyen elronthatja a meghitt perceket, ha ezekben ellentét van. 

I Want it!

Hogy mit mondj el a pasidnak az orális szexről? Ha eddig nem merted, akkor például azt, hogy szeretnéd. Ne félj kérni, ne félj jelezni, hogy szeretnéd, ha így is örömet okozna. Hidd el, a pasik imádják, ha egy nő tudja, mit akar, akár az ágyban is!

Egyenlőek vagytok?

Na de mi van akkor, ha a pasi nem akarja? Vannak, akik előre jelzik, hogy egyáltalán nem szeretnék ezt megtenni. Sőt, olyanok is, akik ettől függetlenül elvárják, hogy ők viszont kapjanak orális kényeztetést. Ebben az esetben, nyugodtan beszélj róla, téged ez hogyan érint. Nem feltétlen fair, ha olyat várnak tőled, amit nem szeretnének viszonozni. Vannak, akik szerint nem higiénikus egy nőt szájjal kényeztetni, ha ez lehet a problémája, akkor tisztázd a helyzetet, és mondd el, hogy abszolút figyelsz erre, így nincs mitől félnie. Ha így sem szeretné, akkor viszont el kell gondolkodnod, ez így működőképes-e neked.

Simább orgazmus

Nincs azon szégyellnivaló, ha te sokkal gyorsabban, vagy csak úgy mész el, ha a behatolás előtt orálisan kényeztettek! A nők 70-80 százalékának közvetlen csiklószimulációra van szüksége az orgazmushoz, úgyhogy nem szabad, hogy ezen múljon az élvezeted!

Ha nem tudsz tőle elmenni

Igen, ez is előfordulhat. Ám érdemes ilyenkor átbeszélni, hogyan történik az orális szex. Ha úgy kényeztet a pasi, hogy az orgazmus közelébe sem jutsz, itt az ideje összedolgozni. Kezdje el, engedd hogy csinálja ahogyan szeretné, majd szólj neki, irányítsd, hogy hogyan jó, vagy hogyan kevésbé élvezetes. Találjatok rá együtt a megfelelő módra, pontokra!

Mi van a menzesszel? 

Erről is érdemes beszélned vele, jó ha tudjátok, hogy itt is van választási lehetőség. Nem kell lemondanotok az orális szexről, hiszen egy tamponnal könnyedén megoldható a helyzet, ám ha ő így nem szeretné, akkor azt tiszteletben kell tartanod.