Amikor orális szexre készülsz akkor rengeteg dologgal foglalkozol: hogy jó legyen a technika, hogy elengedd magad, hogy mindketten élvezzétek - ám lehet, a legfontosabbról elfeledkezel!

Ezt senki nem teszi meg orális szex előtt

A szakértő szerint minden, az előbb felsorolt dologra szükség van a szuper élményhez, ám egy nagyon fontos dolgot nem tartalmaz a felsorolás, amire nagyobb figyelmet kellene fordítani. 

Ez pedig nem más, mint a száj egészségének állapotának felmérése. Komolyan hangozhat elsőre, pedig egyáltalán nem annyira bonyolult, mint amennyire gondolod. Sajnos az orális szex során ugyanúgy elkaphatod, vagy továbbadhatod a fertőzéseket, betegségeket, ezért nagyon fontos, hogy kiváló egészségi állapotban legyél. 

Mikor moss fogat orális szex előtt?

Kerüld a fogmosást, a fogselymezést és a borotválkozást közvetlenül az orális szex előtt, mert ezek sokszor olyan mikrosérüléseket okoznak, amelyek szemmel láthatatlanok, ám a baktériumok egy pillanat alatt bejuthatnak ezeken a helyeken. 

Persze fogat mosni ajánlott az orális szex előtt, de mennyivel, a fentiek alapján? Az orvosok szerint az ideális idő 2 óra.

Ashley Cobb szex- és párkapcsolati szakértő szerint azt is kötelező ellenőrizni az orális szex előtt, hogy vannak-e a szájban vágások, sebek, dudorok, mert amennyiben igen, úgy tilos így kényeztetni a partnert. Mint látod, nem túl időigényes dolog ezeket a kérdéseket körbejárni, ám csak így tudhatod magadat 100% biztonságban.

via