Úgy érzed te mindent megteszel, de csak nem akarnak jönni a Tinder match-ek? Rachel DeAlto, a Match alkalmazás szakértője most elárulta, mi az a legnagyobb hiba, amit a profilod kitöltése során elkövetheszt, na és ami miatt nagy eséllyel a pasik bizony balra húznak. 

A legnagyobb red flag 

A szakértő szerint a legangyobb ún. red flag, vagyis vörös zászló nem más, mint a negativitás. Ha egy pasi a profilod alapján azt szűri le rólad, hogy egyáltalán nem pozitív a a hozzáállásod, akkor biztos mint a pokol, hogy nem fog jobbra húzni. Persze most jogosan merülhet fel benned a kérdés: mi számít negatív attitűdnek? 

Taszító mondatok 

Rachel DeAlto szerint a „Ne lépj velem kapcsolatba, ha...”, valamint a „Nem akarok olyannal találkozni, aki...” típusú mondatok konkrétan taszítják a pasikat, de az olyan mondatoktól is nagyon ódzkodnak, ha valaki azt írja, fogalma sincs mit keres a platformon. Ezek a felhasználók ugyanis már kapásból azt a látszatot keltik, hogy nem elég nyitottak és nincs elég türelmük a társkereséshez. Nyilván simán lehet, hogy ez nincs így, de, ha komolyan gondolod az internetes társkeresést, akkor egy kicsit turbózd fel a profilod úgy, hogy az pasi mágnes le és ne fordítva. 

Semmilyen kapcsolat sem lesz jó, a másik ember már alapból negatív állapotban van 

– magyarázza a szekember, aki szerint, ha valaki regisztrál egy társkeresőre, akkor próbálja meg megadni az esélyt is neki.

Adja magadnak esélyt

Vagyis, ha te a neten próbálod keresni a szerelmed, akkor ne kaszáld el az egészet már a nulladik lépésnél. Szánj arra időt, hogy kicsinosítod a profilod, ha pedig még nem állsz készen, mondjuk egy szakítás miatt, akkor inkább adj magadnak egy kis időt. Viszont hidd el, a negativitás nem szexi, ezt pedig a pasik is pontosan tudják. 

(via)