Ha netes ismerkedés, akkor Tinder, Bumble, Badoo - ezek az appok hódítanak. Na de mi számít még a fotókon kívül?

Mi számít a külsőn kívül a Tinderen?

Aki azt mondja, a külső nem mérvadó, az valószínűleg sosem járt még társkereső applikáción. A Tinderen másodpercenként bukkan fel egy új arc, és nagyon kevés az olyan párjelölt, akinek mélyebben is belemész a cv-jébe: valld be!

Ha viszont elidőzöl egy pasi adatlapján, valószínűleg vannak elvárásaid: legyen jó a dumája, legyen közös az érdeklődési körötök, legyen meg valami plusz, ami megfog. Nem könnyű ennyi mindennek megfelelni. Ám azzal nyilván tisztában vagy, hogy neki is vannak elvárásai, preferenciái, amivel szerencsés, ha találkozol. De hogy mire vágynak a pasik a Tinderen? Utána jártunk!

5 dolog, ami növeli az esélyedet a Tinderen

Most kiderült, melyik az az 5 dolog, amelyet ha feltüntetsz a bio-dban, akkor sokkal, de sokkal nagyobb esélyed van rá, hogy jobbra húzzanak!

  • SÖR: A nők csupán 6 százalékának szerepel az adatlapján a sör szó, így igazán ritkának számít, ha valaki ezt preferálja. 
  • SPORT: Ez még kevesebb nőnek fontos, csak a felhasználók 3 százaléka írta, hogy fontos szerepet tölt be a sport az életében. 
  • BÁROK: Imádják a pasik, ha egy nő szeret közösségbe járni, ki lehet vele mozdulni, úgyhogy ne légy rest megmutatni kicsit a bulis oldalad is!
  • HÚSEVŐ: A felmérések alapján a pasik szexinek tartják, ha egy nő igazi húsevő, így ezzel is azonnal kapcsolódási pontot alakítasz ki. 
  • EDZŐTEREM: Ez kifejezetten arra utal, hogy eljársz-e edzőterembe edzeni. Nem csupán arra, hogy kedveled-e a sportokat. Sok pasi kifejezetten szereti, ha együtt járhat a párjával a kondiba. 

via