Felejtsd el a magányos macskás nő sztereotípiát: egy új közvélemény-kutatás szerint iszonyat menő, ha macskád, van és sokkal jobban bejössz a pasiknak is! Gondoltad volna, hogy egyszer majd a macskák uralják a Tindert?

A Tinderen már nem a jó csajok, hanem a macskák a sztárok

A közelmúltban 1000 macskával rendelkező amerikai és 1000 macskával nem rendelkező amerikai részvételével készítettek felmérést, melynek során kiderült, hogy mindkét csoportban azonos a házasulási kedv. Ez tehát azt jelenti, hogy azok a nők, akiknek macskájuk van, nem mondtak le arról, hogy megtalálják az igaz szerelmet, csak mert szeretnek így ítélni az emberek. 

Ráadásul, a macskatulajdonosok sokkal nyitottabbak arra, hogy fejest ugorjanak egy kapcsolatba még akkor is, ha nem feltétlenül biztosak a dologban. 

A felmérés arra is kitért, hogy milyen azoknak a nőknek a megítélése, akik macskát tartanak, és kapaszkodj meg! Az eredmény szerint 72 százalék számára sokkal vonzóbb, ha valakinek van macskája! 

A válaszadók 75 százaléka örülne neki, ha már az online ismerkedési szakaszban is látná, hogy milyen kisállattal osztja meg az mindennapjait az ismerkedő fél. 

Hihetetlen válaszokat adtak

10/7 ember szerint ha fotó nincs is feltöltve, akkor is kötelező feltüntenti, hogy van-e a párkeresőnek állata, hogy tudják, mire készüljenek. 

A marketingszakemberek szerint ha valakinek állata van, akkor az azt sugallja, hogy nagyobb az adott személy felelősségérzete. Ezen kívül, az állatok jelenléte igenis befolyásolja a mindennapokat, így joga van tudni a másik félnek, hogy mire készüljön. 

Ami pedig a legmegdöbbentőbb, hogy a válaszadók 40 százaléka elmenne csak azért randizni valakivel, hogy lássa annak házi kedvencét, ha cukinak találja a fotó alapján. 

Ki gondolta volna, hogy a macskáknak nagyobb az esélyük a szerelemre a Tinderen, mint az embereknek? 

via