A randizás nem egyszerű dolog, hiszen sok a buktató benne, amíg megtalálod az igazit. Természetesen nem lehetetlen a dolog, és még az is előfordulhat, hogy a kutyád is tud benne segíteni. Legalábbis a legújabb trend szerint a szinglik előnyben részesítik azokat, akiknek van kutyájuk. 

A szinglik ezzel a pasival akarnak randizni 

Az már korábban kiderült, hogy a randiappokon azok előnyből indulnak, akiknek macskával vagy kutyával van képük. A beszélgetés során szintén hatalmas plusz, ha a másiknak van állata, vagy szeretne a jövőben. De most egy új trend szerint a szinglik azzal jönnek össze, aki a kutyájuknak is szimpatikus. Az őrületet egy Kat Braden nevű lány indította el, aki elárulta, hogy csakis olyannal randizik, aki kijön a kutyával. 

A lány megmutatta azt a levelet, amit az egyik srác küldött neki, akit az egyik randiappon ismert meg. 

A minap egy srác megkérdezte, elvihet-e randevúzni engem és Olivert. Azt mondtam neki, hogy minden jelentkezésnek Oliveren keresztül kell mennie, és el kell küldenie Olivernek az önéletrajzát. 

A srác mindent összeszedett, és leírta az összes tapasztalatát, amit az elmúlt években a kutyákkal kapcsolatban szerzett. A lány értékelte az erőfeszítéseit, és nagyon lenyűgözte a srác kitartása. A kommentelők imádták a lány praktikáját, és sokan leírták, hogy a jövőben ők is alkalmazni fogják a módszert. 


Via