Nyáron minden szabadabb, szerelmesebb, könnyebb. Nincs ez másképp a randikat tekintve sem. Most 5 olyan lehetőséget is hozunk, amelyek fontos mérföldkövei lehetnek a párkapcsolatotoknak. 

Chakra-randi a Leo Rooftop Barban

Itt az ideje, hogy olyan randitok legyen, mint még soha: adjátok át magatoknak az ősi erőknek, miközben Budapest legszebb panorámáját élvezitek a LEO Rooftop Barban. A patinás budai terasz új koktélválogatással jelentkezett: megjelent a Chakra Collection!

A 7 italból álló koktélválogatás mindegyike egy csakrára fókuszál, ez a spirituális utazás tuti, hogy olyan kérdéseket is felvet majd, amelyekről még sosem beszélgettél a pasiddal. A Gízai Piramisokról elnevezett, a torokcsakrára fókuszáló koktél felel majd azért, hogy javuljon köztetek a kommunikáció, amíg a Jerusalem a gyökércsakra energiáit szabadítja fel, ami garantálja az este forró folytatását. Készen állsz a legszexibb spirituális utazásra?


Tihanyi Levendulafesztivál

A Tihanyi Levendulafesztivál egyedülálló alkalom, hogy a nyugalom szigetére utazzatok, és a kreatív énetek mellett az érzékeket is felébresszétek. A levendula nyugtató hatása biztosítja majd, hogy a lehető legjobb hangulatban teljen a napotok, de ezt a szuper hangulatot haza is vihetitek. A programon ugyanis lehetőségetek lesz nyugtató fürdőteát, napégésre javasolt spray-t, testolajat és migrénre ajánlott szaglósót is készíteni. Alapozzátok meg már most a békés napokat. 

Szegedi Vízi Színház - Nyári Dokk Fesztivál

Június 16. és 29. között pezsegni fog Szeged, jön ugyanis a Nyári Dokk Fesztivál, ahol vicces, romantikus színdarabok mellett szuper koncertek is várják az érdeklődőket. Nincs is jobb program, mint epret eszegetni és pezsgőt inni, amíg a háttérben szólnak a szerelmes francia sanzonok. Csak te, a pasid és a Tisza-part! Akkor indultok is? 

Szentiván-éji Nyárindító Fesztivál

Idén nincs szükséged nagy büdzsére, ha fesztiválozni szeretnél, a Telekom több ingyenes rendezvényt is szervez a fiataloknak, hogy senki ne találkozzon zárt kapukkal, ha olcsón szeretne szórakozni. A cég ügyfeleinek csak annyi a dolga, hogy az app-ban aktiválják az ingyenes jegyüket, ami pedig a legjobb, hogy 2 barátodat is ingyen beviheted! Június 23-án a Hármashatár-hegyen jön az első rendezvény, a Szentiván-éji Nyárindító Fesztivál ahol többek között Ivan and the Parazol, és Kolibri koncert is várja az érdeklődőket. Tábortűz, finom italok, remek dallamok, meleg időjárás, szabadság, na meg szerelem - ez mind vár titeket!

Nyomozz a pasiddal!

A Landventure Budapest új kedvence, ahol össze kell fognod a pasiddal, mert csak ketten teljesíthetitek a kihívást. 8 útvonalon oldhattok meg rejtélyes feladványokat, mindehhez csak egy okostelefonra van szükségetek. A közös gondolkodás, a kihívások, a nyomok összeillesztése mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ismét bebizonyosodjon, nincs nálatok jobb csapat! A nevetés garantált, ahogyan az is, hogy romantikus spot-okból sem lesz hiány az út során!