Minden állatövi jegynek van egy szerencseszíne, és az asztrológia azt is képes elárulni, milyen színű öltözékben érdemes randira menni. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és már olvashatod is, miben fogsz sikeresen hódítani!

Kos: Rózsaszín

A Kos nagyon karizmatikus és erőt sugárzó, de a rózsaszín képes ezt lágyítani, hogy ne legyen túlzottan domináns az első alkalommal. Például viselhet egy dögös rózsaszín blézert farmerral. Természetesen a rózsaszín árnyalatai is játszanak, így a ciklámen, fukszia színű ruhákkal sem nyúlhat mellé.

Bika: Pasztellszínek

A Bika bármiben nyerő, mindaddig, amíg az pasztellszín, mert az lágyan tompítja vibráló személyiségét az első alkalommal, és nem fogja túlpörögni magát. Mégis csinosnak, de egyszerre elegánsnak mutatkozhat. Nagyon jól állnak neki a hosszú ruhák, a szoknyák, igazi hercegnővé válhat egy-egy jól megválasztott darabbal.

Ikrek: Sárga

Az Ikrek híresen élénk, társaságkedvelő, nyitott személyiség, de szeret a randi előtti utolsó pillanatban átöltözni, és mindig kell valami egyedi, nagyon sajátos a megjelenéséhez. De egy sárga, akár narancssárga színű ruhával vagy felsővel sosem nyúlhat mellé. Ez a szín támogatja majd abban, hogy önmagát adja, és ne akarjon másnak mutatkozni.

Rák: Fehér

Vétek lenne elrejtenie a Ráknak a tiszta, finom, gyengéd lelkét. Éppen ezért érdemes fehér, esetleg gyöngyház színű ruhát vagy blúzt, blézert viselnie, ami nemcsak megnyugtatja majd az első találkozásnál, de garantáltan bájossá és elragadóvá teszi.

Oroszlán: Krém

Alapvetően az arany az Oroszlán színe, de az sok lehet egy első randin, így célszerű inkább a visszafogottabb, kifinomultabb krémszín vagy bézs mellett döntenie, ami magabiztossá, és elegánssá is teszi. Ha szexi akar lenni, válasszon egyberuhát, ha pedig inkább királynőként mutatkozna be, akkor overáll vagy a kosztüm lesz a nyerő.

Szűz: Zöld

A Szűz rendkívül visszafogott, csendes, éppen ezért jól jöhet neki a bátorító zöld, és annak árnyalatai. Nemcsak megnyugtatják, de lelkierőt, önbizalmat is biztosítanak neki, miközben izgalmassá, kívánatossá varázsolja a szerény természetét a randipasija szemében.

Mérleg: Kék

A kommunikatív és társaságkedvelő Mérleg szeretné, ha az első randin meglátnák, mennyire szexi, intelligens, és izgalmas. Ez tökéletesen kifejezi a királykék, ahogy a többi árnyalata is. Ráadásul kéket viselve még fesztelenebb, és nyitottabb lesz a jegy szülöttje, ugyanakkor türelmes is, mert hajlamos lehet túlságosan bepörögni.

Skorpió: Fekete

A Skorpió le sem tagadhatná, hogy minden helyzetben a fekete az ő színe. Egy fekete miniruhában nincs olyan, aki képes lenne nemet mondani neki. De egy maxiruhában, overállban, fekete blézerben is uralni fogja a randit, és a leendő pasi szívét. Ez a szín tökéletesen tükrözi őt, és felerősíti titokzatos, vonzó auráját.

Nyilas: Piros

A Nyilas tarolni akar az első randin, és a legkevésbé sem fogja vissza magát. Vagy úgy kell a pasinak, ahogy van, vagy sehogy. Az erős, tüzes jellemét megtestesítő piros miniruhában olyan, mint egy femme fatale. De akkor sem kevésbé szívdöglesztő, ha piros póló- vagy ingruhát visel, amiben megmutatkozik laza és kalandosnak énje.

Bak: Szürke

A Bak elegánsnak szeret mutatkozni az első randin, ezért érdemes szürke, esetleg fekete ruhát viselnie, amivel kifejezheti komoly, intelligens, de nagyon is szexi belső világát. Ez a szín erőt, és tartást ad neki minden helyzetben, így nem fog kivetkőzni magából a pasi kedvéért, hanem arra gondol: bármi is történjék, ő egyedül is remekül érzi magát.

Vízöntő: Lila

A Vízöntő egy bonyolult, misztikus személyiség, aki egyben vérbeli úrihölgy is, és ezt hűen tükrözi a lila szín. Egy maxiruha vagy bodycon varázslatos külső kölcsönözhet neki, akárcsak egy mályva, vagy ibolya színű ing, esetleg blézer. Egyszerre elegáns, és izgalmas lesz tőle!

Halak: Tengerszín

Minden feszültség elpárolog a Halakból, ha tengerszínű ruhában jelenik meg az első randin. Nemcsak megbékíti a háborgó lelkét, de azt is kifejezi, mennyire szelíd, kedves, nőies, ugyanakkor tükrözi a személyes varázsát. Ahogy a tenger is megmagyarázhatatlanul hívogatja az embert, úgy bolondulnak majd a pasik is jegy szülöttéért.