Ismerkedsz, párt keresel, randizgatsz, de valamiért sosem kerül sor egy második találkozóra? Ki tudja, talán te is az 5 tiltott témát emlegeted, ezért nem akar ismételni a pasi? Mutatjuk, melyek azok a dolgok, amelyekkel nem ajánlott, már az elején letarolni pasit. 

Mennyit keresel?

Természetesen hosszútávon már fontos lehet, ki mennyit tesz a családi kasszába - van persze, akit ez egyáltalán nem érdekel. Ám ha kíváncsi is vagy, ne hozd fel ezt már az első randin, mert úgy tűnhet a pasinak, hogy nagyon anyagias vagy, és neked csak ez számít. Engedd el, majd rátértek, ha már lesz alapja ennek a kérdésnek. Addig pedig legyen elég infó, hogy hol dolgozik és mivel foglalkozik, ezekkel az infókkal már kaphatsz egy tisztább képet. 

Mesélj az exedről!

Jajj, ne! Hagyd az exeit, hiszen most veled van. Ha lehet, te se mesélj róla már az elején. Persze, idővel kinyílnak majd az ex-akták, de milyen jó lenne, ha nem ez lenne az első randi fő programpontja. 

Hány kiló és centi vagy?

A srácokon hatalmas a nyomás, ma már a Tinderen is a korhatár helyett a magassághatár dominál. Aki 180 centiméter alatt van, annak rettentően sok plusz stresszel jár az ismerkedés, így legyél vele jófej, és ne intézz felé direkt kérdéseket a súlyát és a magasságát illetően. Úgyis látod, hogy bejön-e, és elég magas-e hozzád, vagy hogy túl tudod-e tenni magadat azon, ha nem. 

Hány emberrel feküdtél le? 

Akárcsak az exek, ez is egy olyan téma, amit meg lehet beszélni, de nem feltétlenül célszerű ezekkel indítani. Ugye benned is feszültséget kelteni, ha egy pasi ezzel indítana? Akkor képzeld magad a helyébe, és inkább jegeld az ismerkedési szakaszban. Az adatok nélkül is meg tudod ítélni, hogy fuckboy-e, vagy esetleg egy potenciális férjjelölt. 

Szeretnél házasodni?

Ami a férjjelölteket illeti, minél jobban erőlteted a témát az elején, annál kevésbé lesz az. Hagyd meg neki is a teret, hogy kibontakozhasson, és magától megoszthassa azokat az infókat, amelyeket szeretne ha tudnál!

via