Manapság szinte minden használja, vagy legalábbis ismeri a társkereső alkalmazásokat. Kinek jobban beválik, kinek kevésbé, de annyi biztos, hogy nincs olyan, aki ne hallott volna még róluk. Az utóbbi időben ráadásul megszaporodtak TikTokon azok a történetek, melyekben fiatal lányok vagy éppen pasik mesélnek a tárkeresős, randizós élményeikről. Ezúttal egy fiatal lány, Roxy avatta be a nézőket abba, milyen zseniális trükkel veszi rá a randipartnereit arra, hogy ajándékokkal lepjék meg. 

Születésnapos lány

A fiatal lány a platforma feltöltött videójában – amit azóta eltávolítottak, de IDE kattintva elérhető – magyarázza el, hogy a srácoknak mindig azt mondja az első randikon, a következő héten lesz a születésnapja. Aztán, ha úgy alakul, hogy lesz második találka, akkor Roxy véletlenül szóba hozza: 

Ó, ez a születésnapom hete, emlékeszel? 

Mindig beválik 

A lány állítása szerint ez mindig beválik, a pasik pedig mindent elkövetnek ilyenkor, hogy elkényeztessék. Ötcsillagos éttermekbe, bárokba, klubokba viszik, sőt még az is megesik, hogy csodás ajándékokat vásárolnak neki. 

Mintha minden évben száz születésnapom lenne. Ez annyira klassz és csodálatos. Nagyon tetszik. 

Azért van egy kis hiba

Döbbenetes módon a kommentelők körében nem váltott ki hatalmas felháborodást a dolog, az egyik felhasználó például azt írta: 

Úristen, most megváltoztattad az életem. 

Régebben az ingyen kaja miatt jártam randizni, de ez egy egészen más szint 

– fogalmazott egy másik, míg egy harmadik hozzászóló azért rávilágított a taktika szépséghibájára

Na, de mi van akkor, ha végül hosszú távú lesz a kapcsolat és megtudja, mikor van az igazi szülinapod? 

(via)