A fiatal tiktokker randira mert egy pasival, a találkozó pedig szerinte nagyon is jól sikerült, ám nem sokkal később egy igencsak kínos üzenetet kapott a sráctól, ami sokkolta. 

Döbbenetes SMS

Sammi a TikTokra is feltöltötte az SMS-t, amit a fiútól kapott, az üzenetben az állt, hogy, bár nagyon élvezte az együtt töltött időt, s bár tetszett neki Sammi, de nagyon megpete a lány súlya. 

TikTok

Megértem, hogy néhány embernek vannak preverenciái. A fő probléma viszont az, hogy MONDTAM neki, küzdöttem az evéssel és a súlyommal. 

Sőt, a lány részletesen elmesélte a srácnak, hogy sikeresen épült fel az anorexiával vívott harcából, és lesújtotta, hogy valaki ilyen negatívan beszél a testéről mindennek tudatában. A felkavaró élmény ellenére a lány hozzátette:

Akarom hinni, hogy nem mindenki ilyen hülye. 

Sammi egyébként egy másik videóban azt is elmagyarázta, azért sem érti a pasit, mert a randevú előtt ő pontosan elmondta, hogyan is néz ki a teste, sőt a profiljában is volt több egész alakos fotó róla. 

A kommentelők kiálltak mellette 

A videó nézői döbbentek álltak a történtek előtt, a legtöbben megvédték Sammit, volt, aki azt írta neki: 

Annyira riasztó ennek a fickónak a karaktere. 

Egy másik kommentelő pedig így fogalmazott: 

Kérlek ne hagyd, hogy a srác hiábai a te önértékelésed befolyásolják. 

Randi történetek 

Az eredeti videót azóta úgy tűnik eltávolították a TikTokról, de a több mint 15 ezer követővel rendelkező Sammi rendszeresen posztol. Ebben a videóban is egy randizási történetét meséli el: 

Szavazás

(via)