Egy fiatal lány, Sofia a TikTokon számolt be az egyik első randijáról, ami végül elképesztően szörnyen sikerült. 

Bizarr fordulat

A 19 éves lány álmában nem gondolta volna, hogy ennyire borzasztóan alakul majd a találkozó, pláne, mert eleinte minden nagyon klappolt. A randi elején sráccal elmentek egy játékterembe, ahol remekül érezték magukat, aztán bizarr fordulatot vettek a dolgok. A pasi egy ponton ugyanis közölte:

Csak szeretném, ha tudnád, hogy engem nem érdekel a testszőrzet. 

Sofiát megdöbbentette ez a kijelentés, és így válaszolt: 

Köszönöm, ez kedves, de nem tudom, miért mondod ezt nekem. 

Jött a döbbenet

Legalábbis abban a pillanatban nem értette, ahogy azt sem, miért hangsúlyozza többször is a srác, hogy neki ezzel nincs semmi baja. A lány ebből csak azt vette le, hogy a pasi semmi másról nem tud beszélni, mint a testszőrzetről. Aztán Sofia egyszer csak kiment a mosdóba, ahol megvilágosodott. A lány ugyanis a tükörbe nézve, sokkolódva vette észre, hogy elfelejtette leborotválni az egyik hónalját. 

Persze Sofia azonnal megmagyarázta ez, hogy lehetséges, mármint, hogyan vette észre a srác mindezt. 

Ó, hát kosárlabdáztunk 

– közölte. 

Összetört

Sofia teljesen összetört, majd a videó végén elmondta: nem volt második randijuk. 

Persze a videó alatt számos komment is megjelent, szegény lányt sokan kinevették, az egyik felhasználó például megkérdezte: 

Honnan vetted a bátorságot, hogy elhagyd a fürdőszobát? 

Míg másik arra voltak kíváncsiak, a srácnak, hogy volt bátorsága egyáltalán felhozni ezt az amúgy kényes témát. Bár a videó rekordmegtekintést produkált, több, mint 9 millióan látták, valamiért törlésre kerülhetett, ugyanis Sofia oldalán már nem elérhető. 

(via)