Te hogy reagálnál, ha meglátnád, mit írt rólad a pasid egy barátjának? Pláne, ha az az üzenet nagyon aljas? 

Döbbenetes üzenet

„Éppen a régi telefonjainkat válogattam, amikor a kezembe akadt a pasim egyik régi mobilja. Megpróbáltam felölteni azt is, mert úgy voltam vele, hogy ha valamelyik még használató, akkor kitatláljuk, mi legyen még a sorsa. A bekapcsolás után, azonban megdöbbentő dologgal szembesültem: a pasim iszonyatosan aljas dolgot üzent a kapcsolatunkról az egyik barátjának. 

Semmi rosszra nem gondoltam

Láttam a barátnő szót a felvillanó üzenetben, és hát persze hajtott a kíváncsiság, hogy vajon, mit ír rólam a pasim. Azt hittem valami ártatlan, édes üzenet lesz, nem volt okom mást gondolni. Persze tudom, nem kellett volna tovább olvasnom, nyugodtan ítélkezhettek, de tényleg nagyon kíváncsi voltam, és semmi rosszra nem gondoltam. 

Nem hittem a szememnek 

A pasim azonban nagyon durva dolgot írt: azt üzente egy barátjának, hogy neki is tartós kapcsolatban kellene élnie, mert így minden ételét elkészítik majd neki, és mindig elérhető lesz a szex. A barátja erre hihetetlen dolgot írt: azt válaszolta, hogy a pasimnak sokkal tiszteletteljesebbnek kellene lennei velem, mert én kedves vagyok. Ezzel pedig véget is ért a beszélgetés. A beszélgetés egyébként 2018-ban zajlott le köztük, mi azóta is együtt vagyunk, és soha nem beszélt így velem, soha nem utalt rá, hogy így gondolkodna rólam. 

Ennek ellenére kicsit csalódott vagyok. Semmi mást nem olvastam el, így nem tudom volt-e még ilyen alkalom, hogy így beszélt rólam.”

Szavazás

(via)