El tudod képzelni azt a szituációt, hogy nagyon szereted a leendő férjedet, de már ne élvezed vel a szexet? Na, Evelinnel éppen ez történik, és most feltette magának a kérdést, hogy biztos, jó ötlet-e így megázasodni. 

Minden klappolt 

„5 évvel ezelőtt ismerkedtem már a párommal és az első perctől kezdve, minden nagyszerű volt. Azonnal egy hullámhosszunk voltunk, tökéletesen passzoltunk egymáshoz és a szex is mennyei volt. Pontosan tudta, hol és hogyan érjen hozzám, gyakorlatilag minden alkalommal a csúcsra tudott repíteni. 

Az eljegyzés

Másfél év után kérte meg a kezem én pedig boldogan mondtam igent. Abban maradtunk, hogy még fiatalok vagyunk, van időnk, így úgy döntöttünk, egy ideig jegyben járunk. Végül egy évvel ezelőtt kezdtük el tervezni az esküvőt, igazából még örültünk is, hogy vártunk, mert legalább nem a koronavírus idejére esett a dátumunk, nem kellett a lemondással és egyebekkel bajlódnunk. 2023 nyarán szeretnénk egybekelni, de én már nem vagyok benne biztos, hogy hozzá szeretnék menni. 

Valami nem stimmel 

Úgy fél évvel ezelőtt kezdett el valami megváltozni és a pontos okát máig nem tudom. Egyszerűen a szex már nem olyan vele, mint régen, mintha mindent elfelejtett volna, amit kedvelek. Az orgazmus is el-el marad, bár néha, bevallom, megjátszom, mert nem akarom megbántani. Őt sem látom boldognak, és szerintem ő is érzi, hogy valami nincs rendben. Próbáltam már vele erről beszélni, de mindig azzal tudja le, hogy jaj, biztos csak az esküvői készülődés miatt vagyunk stresszesek. Az igazság azonban az, hogy egyre jobban undorodom attól, ahogy szexuális értelemben hozzámér. Egyszerűen nem tudok rá magyarázatot adni, de amikor megérint a hideg futkos a hátamon és nem jó értelemben. 

Ketyeg az óra

Már gondolkodtam rajta, hogy felkeresek egy terapeutát, mert lehet, velem van a baj. Egyszerűen nem tudom, mi tévő legyek, az óra kegyeg, közeledik az esküvő, én pedig csak azon agyalok, hogyan menekülhetnék ebből a szituból.”

Szavazás