A perverz szex csodálatos lehet, de valóban megmentheti a kapcsolatot? Ez a pár azért próbálta ki  a pegginget, mert már nagyon közel álltak a szakításhoz. Most nagyon úgy tűnik, hogy ez a fétis újra összehozta őket. Íme, a történet.

A barátommal a párkapcsolati problémáink miatt döntöttünk amellett, hogy kipróbálunk valami újat: a peggig mellett tettük le a voksunkat. A pasim is ki akarta próbálni, de sokszor félt, és néha úgy gondolta, hogy az ötlet nagyon undorító. Aztán kipróbáltuk, és mindkettőnk számára jobb volt, mint a vanília szex vagy a perverz kikötözős szex. Ez volt az a szex, ami érzelmileg tényleg brutális módon összekapcsolt minket. 24 óra alatt 3 alkalommal peggingeltünk. Most a pasim azt mondja, hogy szeretne a lány” lenni a kapcsolatunkban. Ezt nem úgy érti, hogy a nemét szeretné megváltoztatni, de szexuális és érzelmi étteremben szerepet akar cserélni. A helyzet az, hogy én ezt szexinek találom. Mindig is én voltam az, aki inkább gondját viselte, de így még többet tehetnék érte. A helyzet az, hogy nem tudom, hogyan lehetnék én magam „a srác” a barátom számára, akit kíván, nem csak szexuálisan, de a mindennapi életben is

- írta le a történetüket egy fiatal nő. 

Ezt mondja a szakértő

Csodálatos, hogy ők ketten egymásra találtak. Kommunikálnak, és nyilvánvalóan tereket hoznak létre, hogy együtt legyenek sebezhetőek és fedezzenek fel mindent

- mondja Key Barrett, képzett antropológus.

A szakértő azonban hozzátette, hogy az nem igaz, hogy a pegging önmaga megoldhatja a korábbi párkapcsolati problémákat, így azokon továbbra is dolgozniuk kell. A szerepcsere pedig csak abban az esetben működhet, ha valóban nem csak a pasi, de a nő is benne van, és képes élvezni az új helyzetet. A kulcs, hogy a férfi elmondja, hogy pontosan, mire vágyik a párjától, mert így hamar kiderül, hogy megtudja-e adni neki.

Na de mi is az a pegging? 😁

A pegging azt a szexuális tevékenységet kívánja kifejezni, mikor egy nő hatol be análisan a férfiba hátulról, egy felcsatolható műpénisz segítségével. Talán te is emlékszel rá, hogy a tavalyi évben felröppent a pletyka, miszerint Vilmos herceg is odáig van az ilyen szexért. Nos, a részleteket ide kattintva találod meg! 

Via