Valószínűleg a legszürreálisabb élményben volt része annak a lánynak, akinek a pasij az anális szex miatt jött rá: homoszexuális. Zsófi most őszintén meséli el a saját történetét. 

Anális szexet akart

„A barátommal már közel egy éve voltunk együtt és bár minden szuperül alakul, már az elejétől kezdve azt éreztem, valami nincs rendben. Remek közöt programokat szerveztünk, élveztük egymás társaságát, a szex is fantasztikus volt, legalábbis nekem. Mindig tudta, hol érjen hozzám, én pedig mindig a csúcsra repültem. Neki azonban előfordult, hogy akadtak gondjai. 

Láttam rajta, hogy van valami, ami nyomasztja, de sokáig egyáltalán nem beszélt a dologról. Egyszer aztán végül kinyögte: szeretné kipróbálni az anális szexet. 

Gondoltam, végre témánál vagyunk, akkor biztos emiatt volt olyan furcsa, mert nem mert előhozakodni a témával. Legalábbis ezt hittem akkor, én naiv. Persze alaposan utánéztem a témának, mert még sosem anális szexeltem és ő sem, így szerettem volna felkészülni a dologra. Korábban nem foglalkoztatott ez a gondolat, de ahogy egyre többet beszéltünk róla, úgy éreztem ez egy új, izgalmas dolog, amit együtt próbálunk ki. Eljött a várva vár nap, mindketten nagyon izgatottak voltunk. Felkészültünk már amennyire fel lehet, betáraztunk síkisítóból és úgy voltunk vele, hogy akkor hajrá. Az elején egy picit fájdalmas volt a dolog, nem élveztem, de aztán, ahogy egyre jobban belemelegedtünk, úgy tudtam elengedni magam én is. A pasim szinte önkivületi állapotban volt a gyönyörtől, szerintem még soha nem élvezte annyira a szexet, mint akkor. 

Minden szuper volt, de...

Nagyon boldog voltam, hogy végre ő is boldog és láttam, mennyire élvezte, de ezek után csak még furábban kezdett el viselkedni. Ignorált, nem reagált a hívásaimra, nem válaszolt az üzeneteimre, én pedig nagyon aggódni kezdtem. 

Rosszul csináltam valamit? Valami mégsem volt jó? Ezek a kérdések zakatoltak a fejemben, mire rászántam magam, hogy elmenjek a lakásához. Sokkot kapott, amikor ajtót nyitott, bár nem tudom, mit hitt, hogy nem fogom keresni?

A vallomás

Láttam rajta, hogy frusztált, ideges, de sarokba szorítottam. Tudni akartam végre az igazságot. Egy idő után nem bírta tovább, feladtam a velem és azt hiszem a magával folytatott harcot és kimondta: 

Meleg vagyok. 

Hideg zuhanyként ért a felismerés, bár így utólag belegondolva voltak ennek jelei. Elmondta, hogy miután análisan szexeltünk vallotta be magának is, hogy csakis erre vágyik. Jó ideje érezte már, hogy a pasikhoz vonzódik, de akkor, azon az estén jött a végső felismerés. Azért került, mert nem akart megbátani, ugyanis nagyon szeret engem, de érzi valami egészen másra vágyik. Persze ezek után nagyon kiborultam, hosszú idő volt, mire talpra álltam, de ma már belátom: ennek így kellett lennie. Azóta megtaláltam én is a boldogságot egy szuper pasi oldalán, és úgy tudom neki is van valakije, mára már nyíltan vállalja a homoszexualitását. Bár nem tartjuk napi szinten a kapcsolatot, tudunk egymásról és örülök neki, hogy boldog.”