Minden férfi imádná, ha kipróbálná ezt szexfétist, de a legtöbben félnek a homoszexuális megbélyegezéstől — Nadia Bokody szexterapeuta állítása szerint ugyanis ettől a dologtól minden pasi elélvez. De miről is van szó? Nem másról, mint a peggingről!

Mi az a pegging?

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, a pegging egy új szextrend, ami lényegében azt jelenti, ha a nő egy felcsatolható műpénisz segítségével behatol a férfi hátsó részébe. 

Az anális szex ugyanis a pasiknak is jó, sőt, nemcsak hogy jó, hanem nagyon jó! A Redditen lévő fórumokon némely pasik egyenesen úgy utalnak a peggingre, mint a  szuperorgazmust elősegítő szextrükkre, mert olyan szinten kényeztetve van belülről a prosztatájuk, hogy egy csapásra szétrobbannak tőle!

A legtöbb pasi idegenkedik tőle

A homoszexuális megbélyegezés miatt viszont a legtöbb "tradicionális értékeket" képviselő férfi inkább ki sem próbálja ezt a szexfétist, pedig Nadia Bokody szexterapeuta szerint nincs olyan pasi, akinek ne okozna örömöt egy kis pegging.

Sokaknak nem tetszik, hogy a nő irányítja hátulról; másokat pedig feszélyet az anális közösülés. Aztán vannak olyanok is, akik férfiasságuk elvesztésével azonosítják be a pegginget. Ennek ellenére egyre népszerűbb ez a szexfétis

— mondja a szexterapeuta.

Egyre többen próbálják ki a pegginget

Amióta elterjedt ez a szexfétis, azóta nincs megállás, egyre többen próbálják ki azt: az egyik szexshop állítása szerint például az utóbbi időben 200%-kal nőtt a  felcsatolható dildók iránti kereslet, ami egyáltalán nem meglepő.

A pegging szextrend egyik legnagyobb rajongója ugyanis állítólag nem más, mint maga Vilmos herceg, aki sokak szerint meg is csalja Katalin hercegnét azért, hogy más nőkkel hódolhasson ennek a különös szenvedélyének.

Via