A29 éves Felicity csak nála kétszer idősebb férfiakkal randizik. Ám nem érzelmekkel, csak pénzért, számára a sugar daddy a tökéletes férfi. 

Miért szexelnék ingyen, ha van, aki fizet érte?

„Négy éve kezdődött minden. Csak 50 plusszos pasikkal fekszem le már 25 éves korom óta. Amióta az eszemet tudom, azóta vonzanak az idősebb pasik. Imádom, ha őszülnek is. Van valami tapasztalat, valami merészség, ami a fiatalokban nem. Azok a kedvenceim, akik vezetők. Egy tapasztalt úriembernél nincs menőbb, ráadásul belekóstolhattam az ő életszínvonalukba. Szemtelen volt az egész szitu, és ez nagyon izgatott. 

Egy idő után rájöttem, hogy ezek a pasik pontosan azok, akik fizetnének is a szexért. Miért csinálnám akkor ingyen? Regisztráltam is egy sugar daddy és baby oldalra, ahol azonnal potenciális ügyféljelölteket sodort elém a weboldal. 

Az első alkalom zseniálisan sikerült. Egész este méregdrága pezsgőkkel itatott, és finom ételekkel etetett. A hangulat forró volt, és imádtunk egymás társaságában lenni. Taxiba ültünk, és amikor megfogtam a combját, tudtuk, hogy ugyanazt akarjuk. Felmentünk hozzá, egy penthouseban élt. A szex őrjítő volt, az előjáték során egy istennőnek kezelt, napokig a hetedik mennyországban voltam az élménytől.

A legidősebb kuncsaftom 65 éves volt. Fantasztikusakat szexeltünk. Minél idősebb a pasi, annál szenvedélyesebb és magabiztosabb. Azt akarják, hogy élvezd velük a szexet, nem úgy, mint a fiatalok. Bizonyítani akarnak. Velük voltak a legjobb szeretkezéseim. Az egyik egyszer felemelt az orális szex alatt. Úgy dolgozott a nyelvével, hogy közben a levegőben tartott. Oh My God!

Fényűző életet élek

Az életmódom teljesen más lett. Elkényeztetnek az idős utak. Gyémántokat kapok, ruhákat, luxus boltokban vásárolgatunk. Szívfájdalmam, hogy autót még nem kaptam, de a legjobb éttermeket már mind végig jártam. Ez egy olyan életszínvonalat biztosít, ami magamban sosem érhettem volna el. Nem tudnék naponta 200 dolláros ruhákat venni, nem mehetnék ezekbe a luxus éttermekbe. Pedig élvezem, és imádom, hogy ezt tehetem. Eufórikus minden nap. Státuszérzetet ad, úgy érzem, végre vittem valamire, előkelő vagyok. 

Egy a kulcs: ezeket én nem tekintem kapcsolatnak. Cserekereskedelem. Ő megkapja a vadító szexet, a legkedvesebb hangomat, a figyelmemet, ő pedig elhalmoz mindenfélével. Volt már olyan is, hogy kettővel egyszerre találkoztam, és hármasba csináltuk. Mindent lehet, csak az ár a kérdés. 

Ha valakihez vonzódni kezdek, nem találkozom velük többé. Szeretnék majd családot, és jó lenne, ha az apa is idősebb lenne, de csak annyira, hogy még nemzőképes legyen. Most viszont úgy érzem, még képtelen lennék feladni ezt az életet, hogy szüljek.

A szüleim nem tudnak róla, mert tutira nagyon féltenének. Ők azért aggódnának, nehogy valamelyik sugar daddy elraboljon. A barátaim előtt viszont nem titok, és mindenki 110 százalékosan támogató. Elfogadták a döntésemet, mert tudják, hogy nekem ez a legjobb."

via