Az Egyesült Államokban élő Gabby a TikTokon fedte fel, milyen szabályok mentén teszteli a pasikat egy randi során. A lány felvételen elmondja, ha a srác elbukik, akkor azonnal dobja és nem vesztegeti rá az idejét. 

Szigorú tesztelés 

Persze jogosan merülhet fel a kérdés, mi lehet ezzel Gabby célja, de ő ezt nagyon hamar elárulja a klipben: azt szeretné megtudni, méghozzá azonnal, hogy az adott srác képes lenne-e őt ellátni és megvédeni, ha arra kerülne a sor, hogy hosszabb távú kapcsolatba kerülnek egymással. 

Íme, néhány teszt, amit a férfiakkal csinálok, hogy meglássam, képesek lesznej-e ellátni és megvédeni engem. Mert, ha nem, akkor rohadtul nincs rájuk szükségem

– magyarázza a felvételen Gabby. 

Hajlandó fizetni? 

A lány elsősorban a srác fizetési hajlandóságát teszteli. Nem, nem aranyásásáról van szó, de Gabby szerint az első randin igenis a pasinak kell fizetni, ebből nem enged. 

Hagyjuk ezt az 50-50 dolgot. Az első randin a pasinak kell fizetni. Ha nem, akkor viszlát. 

@respectfullygabby First date tests #dating ♬ Sex and the City (Main Theme) - TV Sounds Unlimited

A törődés kérdése

A következő lépésben azt teszteli, mennyire törődik vele a srác, egész pontosan arra kíváncsi, foglalkozik-e azzal a pasi, hogy ő biztonságban hazaérjen. Gabby szerint ugyanis egy lovagias férfi még akkor is foglalkozik ezzel a kérdéssel, ha a nő ragaszkodik ahhoz, hogy minden rendben lesz. A lánynál ez azonnal kizáró ok, szerinte egy férfi legyen egy kicsit hős és védelmezze a nőt, akivel lenni szeretne. Ezen a ponton felhoz egy példát is, elmesélte, hogy az egyik legutóbbi randiján a srác konkrétan ott hagyta Miami közepén, hajnali 4 órakor, azért mert az ő Uberje előbb ért oda. Gabby szerint ez elfogadhatatlan. 

Ha nem törődik a biztonságommal, akkor részemről annyi 

– mondja. 

Igazi úriember? 

A harmadik teszt során pedig Gabby azt figyeli, hogy a srác mennyire úriember. Itt arra gondol, hogy mondjuk a pasi átadja-e a kabátják, ha a lány azt mondja fázik. 

Ha kint sétálgatunk és a srácon van kabát, akkor kétségkívül azt fogom mondani, fázom. Mert látni akarom, hogy leveszi-e és átadja-e nekem. Ha nem, akkor az a srác számomra halott. 

Gabby videóját eddig több százezren nézték meg, ráadásul a kommenszekcióban is rengeteg hozzászólás érkezett. Sokan helyeselték a lány kritériumait, de voltak, akik durván beleálltak a lányba, jellemzően férfiak. 

Ha egy srác nem gondoskoduk arról, hogy épségben hazajussak a randi után, nem megyek el vele többet 

– írta az egyik felhasznló. 

Egy pasi azonban így fogalmazott: 

Hol vagyunk, a középisklában? Hagyd abba a játékot, és kommunikálj. Túl felnőtt vagy ehhez az egészhez. 

(via)