Sok múlik az első randin? Nos, nem kevés. Ugyanis ha rosszul választjuk meg a helyszínt, már az első órákban annyira eltávolodhatunk a partnertől, hogy onnan már lehetetlen vissza jönni. 

Nem mindegy, hol történik az első randi

Az első randevú döntő erővel bír egy kapcsolat jövője szempontjából, és ennek jó oka van: leendő pasid vagy barátnőd néhány perc alatt véleményt formál rólad. Ha pedig nem adott minden ahhoz, hogy ez jól süljön el, például egy hely, ahol jól tudtok beszélgetni, akkor simán fuccsba mehet egy jó kapcsolat esélye úgy, hogy igazából ez tőled teljesen független.

Vannak, akik sétálni szeretnek. Mások az étteremben, és az előkelőbb randitípusokban hisznek. Egyesek inkább laza, kötetlen környezetben, egy ital mellett találkoznak. Egyikkel sincs baj, ugyanis mind megadja a lehetőséget az ismerkedésre, a beszélgetésre, és hogy ne teljesen egyedül, mégis másoktól elkülönülve találkozzatok. 

Lehetőséget adnak a könnyű távozásra is, mert erre is gondolni kell. Simán lehet, hogy ami az Instán vagy a Tinderen még jónak tűnt, az a való életben borzalmas. Úgyhogy muszáj előre tervezni azzal is, hogy hogyan lépsz le, ha kényelmetlenül érzed magadat. Nem beszélve a veszélyekről, hiszen mégiscsak egy ismeretlen emberrel találkozol. 

A 10 legrosszabb randihely

Nemrég a britek összeállítottak egy listát arról, melyik a 10 legrosszabb hely a randizáshoz. Az első helyen a mozi végzett, ez a válaszadók többsége szerint teljesen alkalmatlan az első randihoz. Nem tudtok beszélgetni, nem tudtok egymásra figyelni, túl intim helyzetbe hoz már a legelején, amikor még azt sem tudod, van-e bármilyen kémia közöttetek. Na és lelépni egy fontos hívásra hivatkozva? Lehetetlen! Hagyjátok a mozit a harmadik, negyedik, ötödik randira, amikor már romantikus súlya lehet annak, ha a sötétben megfogja a kezed vagy éppen összebújtok, és ha biztos vagy benne, hogy nem akarsz azonnal menekülni. 

Na de lássuk, mik kerültek még fel a top10 legrosszabb randihelyszín listára

  1. mozi
  2. gyorsétterem
  3. otthon valamelyikőtöknél
  4. szülőkkel tölteni
  5. túl puccos étterem
  6. sok alkoholfogyasztással járó beülős helyek
  7. uszoda
  8. focimeccs
  9. temetés (ne nevess, volt már ilyen!)
  10. séta a parkban

És hogy melyek azok a helyek, amelyek rendben vannak? A klasszik kávézás tökéletes, hidd el. A bárok és az éttermek sem mindig rosszak, ám legyen laza a légkör. A túl fancy, drága helyeken többnyire csak feszengenek azok, akik először találkoznak, így lehetetlen, hogy megmutasd a legjobb oldalad. 

via