Nem bírt magával egy párocska New Yorkban: bevállalták a nyilvános szexet, legalábbis ha egy étterem vécéjét nyilvános helynek tekintjük. Be voltak zárkózva egy fülkébe természetesen, dehát azért az ilyen vécéfülkék nem éppen a hangszigetelésről híresek, szóval a dolog enyhén szólva nem maradt titokban. Annyira nem, hogy már a Page Six is ír az esetről azok után, hogy az étterem vezetője az Instagramon megírta a sztorit az aznapi események listájában.

Eseménydús este volt ez ugyanis a Balthazarban, ugyanis először egy részeg nő csinált jelenetet, aki már többször megjelent itt korábban, és ezúttal megint követelte, hogy dobják ki. Ez meg is történt.

Ezen kívül:

volt egy bejelentésünk, hogy egy pár szexel lent az egyik férfivécében, de amikor megkértem Greget, a floor menedzsert, hogy menjen gyorsan le és nézze meg a helyzetet, a pár sehol nem volt, úgyhogy a párocska kiléte titokban maradt. Viszont érdekes módon Greg talált egy kis jegygyűrűt a szóban forgó fülke padlóján. Betette a Talált Tárgyak Osztályára.

Ez a helyszín, ahol az egészre sor került. (A fenti kép természetesen csak egy illusztráció.)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Keith McNally (@keithmcnallynyc)

Hát ennyi a sztori, és azóta is mindenki arra vár, hogy a vécében szexelő pár jelentkezzen a kettyintés közben elvesztett gyűrűért. Persze a kombinálók arról fantáziálnak, hogy ez a bizonyos gyűrű talán nem magától esett le csak úgy, hanem hogy a párból valaki direkt vette le azt, amelynek oka lehet például az, hogy nem akarta, hogy szexpartnere megtudja, hogy házasságban él – nyilván egy harmadik személlyel. Beugrott a szeretőjével egy menetre a vécébe, amihez levette a gyűrűjét, aztán pechjére elejtette-elvesztette azt.

Hiába, félrelépni tudni kell!

Szóval ha ez tényleg egy félrelépés volt, és nem csak egy házaspár akarta feldobni a nemi életét azzal, hogy a hálószoba helyett ezúttal egy vécében szexelnek a változatosság kedvéért, akkor ha jelentkezik is az illető az elveszett gyűrűért, nyilván nem fogja fotóval vállalni a teljes sztorit.

Veled is előfordult már, hogy egy szokatlan helyen vállaltátok be a szexet, de valami rosszul sült el? Meséld el nekünk! Írd meg nekünk a sztorit e-mailben a cosmo@cosmopolitan.hu címre, a legjobbakat közöljük – természetesen álnéven!

Via