Legalábbis a személyiséged szempontjából nagyon nem, ugyanis elképesztő dolgokat képes elárulni rólad ez az apróság. Na, te melyik ujjadon hordasz gyűrűt? 

Hüvelykujj 

Ha a hüvelykujjadon viselsz gyűrűt, akkor nagy valószínűséggel erős, talpraesett, karakán személyiség vagy. Magabiztosságot és önbizalmat sugárzol a külvilág felé, a hüvelykujjon hordott gyűrű egyértelműen a függetlenséget szimbolizálja. 

Mutatóujj 

Ha a mutatóujjadon hordod a gyűrűt, akkor te igazán intelligens, nyitott és kommunikatív személy vagy. Szomjazod a tudást, érdekelnek az újdonságok, imádod a kulturális programokat, a kapcsolataidban pedig az őszinteség jellemez. Nem szereted a hazugságokat, a ferdítést, te mindig nagyon egyenes vagy és ezt várod el másoktól is. 

Közéspő ujj 

Amennyiben a középső ujjadon viselsz jellemzően gyűrűt, akkor te alapvetően nagyon kiengyensúlyozott személyiség vagy, akinek fontos az életben a stabilitást. A középső ujjon hordott gyűrű egyébént a hatalom szimbolikája is, így nem kizárt, hogy életed során viszonylag hamar kerülsz majd vezető pozícióba. 

Gyűrűsujj 

Ha a gyűrűsujjadon hordasz legtöbbször gyűrűt, akkor te érzelmes, szeretetteljes személy vagy. Ezen az ujjon hagyományosan az eljegyzési és karika gyűrűket viselik, mivel úgy hiszik, hogy ebből az ujjból fut közvetlenül egy véna a szív felé. Emiatt pedig az erre az ujjra húzott gyűrű a szeretet és az elkötelezettség jele is. 

Kisujj 

Ha a kisujjadon viselsz gyűrűt, akkor te olyan személyiség vagy, aki tele van intuícióval, ötletekkel, kreativitásod nem ismer hatásokat. Néhány kultúrában amúgy a kisujjon hodott gyűrűről úgy hitték, hogy védelmet nyújthat a gonosz erőkkel szemben, egyfajta amulettként, szerencsehozó tárgyként funkcionált. 

(via)