Ha azt kérdezik, hogy melyik a kedvenc számod, akkor mit szoktál válaszolni? (Mármint ha nem popdalokra, hanem számjegyekre vonatkozik a kérdés.) Ha egy játék azzal kezdődik, hogy

gondolj egy számot!,

akkor tuti megvan, hogy melyik számjegyre gondolsz szívesen. Van egy olyan számjegy, amiről érzed, hogy szerencsét szokott hozni neked, hogy valamiért pozitívabb a számodra a többinél. Nos, gondolj most erre a számjegyre 1 és 9 között, ugyanis jelentése van annak, hogy melyik szám a tiéd! Alább találod, hogy mit jelent a választásod.

1

Az egyest általában a született vezetők választják. Olyan személyiségek, akik sokat követelnek saját maguktól és a környezetüktől egyaránt. Az ilyen emberek gyakran szenvedélyesek, esetleg türelmetlenek, viszont kreatívak és talpraesettek. Mindent megteszel a céljaid eléréséért, ha tényleg a fejedbe veszel valamit, akkor nem könnyű eltéríteni.

2

Ha a 2-es a kedvenc számod, ez arra utal, hogy intuitív, érzelmes személyiség vagy. Nem feltétlenül csak a logika és az észérvek hatnak rád, sőt, extrém esetben előfordulhat, hogy ezeket figyelmen kívül hagyod, ami aztán bajba sodorhat. Szereted a békét és a nyugalmat, és általában arra törekszel, hogy ezt teremtsd meg a környezetedben.

3

Tipikusan extrovertált személy vagy, ha a hármas a kedvenced. Persze vannak benned introvertált személyiségjegyek is, de akkor vagy elemedben, amikor egy társaságban feloldódhatsz, amikor élvezheted az együttlétet másokkal. Őszintén érdekelnek az emberek, szereted tudni, hogy kivel mi van, jól kommunikálsz, bár esetleg talán pletykásnak tarthatnak mások.

4

A megbízható, lojális emberek száma a négyes. Ha ezt választottad, ez arra utal, hogy a leginkább stabil körülmények között, állandóságban érzed magad biztonságban. Mások szemében néha makacsnak és/vagy konzervatívnak tűnhetsz, hiszen az elveid mellett mindig kitartasz.

5

Az ötös kedvelői tipikusan spontán, energiával teli emberek. Jellemző rád, hogy ha lelkesedsz valamiért, akkor szinte hegyeket meg tudsz mozgatni, a pozitív beállítódottságod gyakran átragad másokra is. Ez a szenvedélyesség néha elhamarkodott döntésekhez vezethet, de ha belátod, hogy hibáztál, képes vagy bocsánatot kérni és korrigálni, ami nem volt helyes. A legnagyobb ellenséged az unalom, az ingerszegény környezet.

6

Akinek a száma a hatos, azok általában törődő, attraktív emberek, egy bizonyos pontig legalábbis. Aki valamiért nem gyújtja fel benned a szikrát, az hidegnek és távolságtartónak lát téged, de akivel megvan a közös hang, azt szinte gyógyítod a figyelmeddel, törődéseddel, azzal, ahogyan meg tudod hallgatni a másikat. Nincs kiugróan sok mély kapcsolatod, de ha valakivel közel kerültök egymáshoz, rendkívül szoros barátság vagy szerelem szövődik köztetek.

7

A hetes a tökéletesség száma, és akiknek a szívéhez ez a szám áll a legközelebb, azok maguk is ezt az értéket tartják a legnagyobbra: a békét, tökéletes harmóniát, a szeretetet és emellett az élvezeteket is. A nyugodtságod erős kíváncsisággal párosul, hiszen vonz minden, ami újabb, még szebb. Nyitott elmével várod az új és új élményeket, kész vagy változni azért, hogy az életed szebb és jobb legyen.

8

A nyolcas a végtelenre utaló szám, és sokat elmond rólad, ha úgy érzed, ez a szám áll a szívedhez a legközelebb. Ez arra utal ugyanis, hogy érdekel a spiritualitás, meg tudod látni a végtelent a véges dolgokban is, érted, miért van szükség erre a pici lépésre most a jelenben egy jövőbeli cél eléréséhez. Persze, néha neked is vannak érzelmi kilengéseid, de alapvetően kiegyensúlyozott lélek vagy.

9

A kilences számjegyet választókra az jellemző, hogy erős akaratú, bátor emberek. Nem hagyod, hogy túlságosan befolyásoljon a múlt, a jövőbe is csak néha-néha pillantasz, hiszen neked itt van a helyed ebben a pillanatban, a legjobban a jelenben szeretsz létezni. Megvan a szükséges önbizalmad, ami sokak szemében karizmatikus emberré tesz téged.

Via