Január 11-én újhold lesz a szorgalmas és ambiciózus Bak jegyében. Aki a napokban erőfeszítést tesz a céljaiért, az jóformán borítékolhatja is a sikert. Ám van 3 csillagjegy a horoszkóp szerint, akit hatalmas szerencse ér a napokban, és talán tennie sem kell a vágyaiért. Mutatjuk a Bak újhold mázlistáit:

Kos

Készülj, Kos, mert a jelek szerint a karrierrel és pénzügyekkel kapcsolatos vágyaid már a küszöbön vannak. Végre megkaphatod az előléptetést, a fizuemelést, vagy az álommelót! Ha pedig jó híreket szeretnél hallani, hogy felvettek a megpályázott állásra, akkor figyeld a napokban a telódat.

Rák

Mik a párkapcsolati a céljaid idén? Lánykérés vagy esküvő? Egy romantikus utazás a pasiddal? Vagy egyáltalán az, hogy megtaláld a Nagy Ő-t? Nos Rák, örülhetsz, mert az év első újholdja megadhatja neked a szerelemmel kapcsolatos vágyadat. Akár szingli, akár párban élő vagy, számíthatsz arra, hogy hamarosan álmaid szerelmi életét élheted.

Szűz

Mi iránt érzel mostanában szenvedélyt, Szűz? Talán szenvedélyesen festesz vagy énekelsz? Vagy a saját vállalkozásod most a mindened? A Bak újholdja segít abban, hogy a szenvedélyprojektedet új szintre emeld, és akár főfoglalkozás legyen belőle, amiből jól megélhetsz. Szóval megeshet, hogy a napokban felfedezik a tehetségedet, esetleg üzletet vagy lehetőséged ajánlanak neked, ami megváltoztathatja az életedet.