Ez a 3 csillagjegy nem a szerelemről álmodozik, ha választhatnának, inkább egy vastagabb csekkre csapnának le. 

VÍZÖNTŐ

Nincsenek jó tapasztalataid a szerelemben, több olyan dolgot is tettél, ami miatt nem te voltál a legnépszerűbb partner. A romantika és a szerelem egyáltalán nem a te tereped, amikor lehetőséged lett volna egy normális kapcsolatra, te mindig inkább a siker útját választottad. Ebben viszont soha nem csalódtál, úgyhogy inkább ezen az úton is maradnál.

Nyilas

Nagyszerű dolognak tartod a szerelmet, de a sikert sokkal jobban szereted. Ez abból adódik, hogy amíg a siker esetén te irányítod az életedet, a szerelemnél valaki más veszi át az irányítást, vagy legalábbis száll be mélyrehatóan. Csak addig engeded be a másikat az életedbe, amíg nem forgatja azt fel, mert egyáltalán nincs kedved alkalmazkodni senkihez. Nem kockáztatod meg a sikeredet.

Bika

Többször is a szerelmet helyezted előtérbe, de mindig rájöttél, hogy nem éri meg. Egyszerűen soha nem érezted magadat elég jónak. Ez nem azt jelenti, hogy véglegesen lemondtál róla, de neked sokkal fontosabb, hogy ki tudd fizetni a számláidat, és hogy objektív szempontok alapján mondhassák rád azt, hogy sikeres vagy.

via