3 csillagjegyet nehéz rávenni arra, hogy a megbízhatóság mentén szervezzék a napjaikat, és tartsák magukat a tervekhez. 

hal

Amilyen romantikus, empatikus és megértő a Halak, olyan fegyelmezetlen is. Tehát ha Halak származású vagy, a kötelezettségek hajlamosak megterhelőek lennia. számodra, és a felelősséget sem szereted. Sokkal szívesebben merülsz bele az álomvilágba, mintsem hogy az edzőteremben dolgozz az erőnléteden. Egyáltalán nem érzed jól magad egy kényelmetlen szituációban, ezért ha ez a céljaid ára, inkább gyorsan lemondasz róla. 

Nyilas

Téged aztán egyáltalán nem vonzanak a kalandok, mert azok egyáltalán nem kiszámíthatóak. Nem szereted fárasztani magadat, így amíg mások újévkor a makrókat számolják, te inkább a következő nyaralásodat tervezed. A merev konstrukciók és folyamatok, menekülési ösztönt váltanak ki benned ahelyett, hogy biztonságot nyújtanának. Ezért csak akkor ragaszkodsz egy elhatározáshoz, és  követed azt céltudatosan, ha az valóban szolgál téged. 

Vízöntő

A Vízöntő korlátozhatatlan, semmilyen kötelező programra be nem vethető, így valószínűleg sokáig nem fogja tudni elfogadni a sok újévi fogadalommal járó merev irányelveket. A Vízöntő szereti az ismeretlent, és mindig új kalandokat keres. Nem szeret kötelezettséget és felelősséget vállalni, így az elhatározásai hamar elesnek, ha egyáltalán hoz ilyeneket. 

via