Alig vártad már, hogy véget érjen 2023? Vagy épp ellenkezőleg, és szeretnéd, ha az új éved is ugyanolyan jó lenne? Nos, az előrejelzések szerint kimondottan kedvezőnek ígérkezik. Lássuk, mit jósol neked az újévi horoszkóp, görgess lejjebb a csillagjegyedhez!

KOS

Nagy vonalakban:

Büszke vagy a függetlenségedre, de az év elejére időzítsd a szólóidőt, mert a Jupiter májusban belép az Ikrek jegyébe, a csapatmunka valóra váltja az álmodat. Kövesd nyomon a pénzügyeidet áprilisban – néhány meglepetésszerű kiadás várható.

Szerelem és szex:

Nem kell átrohanni a szerelem alagútján! Valójában 2024-ben jobban jársz, ha megengeded magadnak, és a pasidnak/pasijaidnak, hogy szép lassan haladjatok, rengeteg tréfálkozással és előjátékkal. Koncentrálj a minőségre a mennyiség helyett, különösen január 4-től február 16-ig.

Pénz és karrier:

A tavaszi és őszi napfogyatkozások arra ösztönöznek, hogy vedd át az irányítást és válj vezetővé. A szeptembertől decemberig tartó karriered házában újra felbukkanó Plútó pedig ezt még inkább hangsúlyozza. Ebben az évben, különösen ősszel, keményen kell dolgoznod, hogy bebizonyítsd, érdemes vagy az előléptetésre. Ha így teszel, nem marad el a jutalmad.

BIKA

Nagy vonalakban:

A Jupiternek és a Plútónak köszönhetően egyre kísérletezőbb leszel. Főleg a kapcsolataiddal, a munkáidban és érdeklődési körödben. Dolgozz keményen az év első felében, és a késő tavaszi/nyár eleji asztro előrejelzések szerint nagy előléptetésre számíthatsz.

Szerelem és szex:

Április 1. és április 25. között pedig hihetetlenül élvezetes időszakban lesz részed. A szexben is sokkal nyíltabban mered felvállalni a vágyaidat. Idén próbálj meg egy "pajzán naplót" vezetni szexuális önreflexió céljából. Ez segíthet rendezni a tudatalatti vágyaidat, és jobban élvezheted az együttléteket!

Pénz és karrier:

Februárban lehetőséged nyílik arra, hogy bemutasd a képességeidet, különösen akkor, amikor a Vénusz és a Mars 22-én összekapcsolódik. Figyelj oda április 20-án: a Jupiter és az Uránusz igazodni fog a Naphoz, jelezve egy ígéretes véletlen találkozást, ami jövedelmező projekthez vezet. Mivel a Jupiter május 25-én belép a pénzügyek második házába, lehetséges, hogy ez a törekvés jelentős bevételeket hozhat 2024-ben.

IKREK

Nagy vonalakban:

Először is meg kell küzdened néhány 2023-as maradékkal – exekkel, akikkel még mindig kapcsolatban állsz, munkákkal, amiken nem vagy túl, és barátokkal, akikkel már nincs jó viszonyod. Végleg el kell engedni őket. A jegyedben lévő Jupiter májustól növekedést hoz, és segít szabadulni minden poggyásztól.

Szerelem és szex:

Rázósan alakul a szerelmi életed, sok feszültség lehet közted és a pasid között. Február 13-tól március 23-ig nézz szembe azzal, hogy mivel frusztrál a szerelmed és mivel nem. Az év hátralévő részében pedig lehetőségetek lesz helyrehozni a kapcsolatotokat.

Pénz és karrier:

Május 25-én a Jupiter összekapcsolódik a napjegyeddel, kibővítve a szakmai lehetőségeidet. A Szaturnusz és a Neptunusz jelenléte azonban bizonytalanságra késztet, és nem tudod, milyen irányba indulj el. Szeptembertől decemberig átveheted a vezetést a melóhelyen, vagy akár a saját főnököddé válhatsz, és lehetőséget lesz ad arra, hogy növeld a bevételeidet.

RÁK

Nagy vonalakban:

A Jupiter megvilágítja a 12. házat, azt jelenti: gyakran fogsz nosztalgiázni, különösen tavasszal és kora nyáron. Ahogy feloldod érzéseidet és mélyre merülsz, lehetőséged nyílik a múltad egyes részeit átvinni a jelenedbe. Válassz bölcsen!

Szerelem és szex:

Miután átestél egy közel 15 éves leckén a kapcsolatok kezdéséről, ápolásáról és megkötéséről, január 21-én végre pihenni fogsz! Ez a szünet azonban nem a legromantikusabb időszak számodra, függetlenül attól, hogy egyedülálló vagy, esetleg párkapcsolatban élsz. Másrészt remek alkalom lehet arra, hogy eldöntsd, idén ki és mi tartozik a szerelmi életedbe.

Pénz és karrier:

Kiderülhet, hogy néhány embert félreismertél, és egyes kollégák váratlan támogatást nyújtanak idén tavasszal. A Kosban április 8-án bekövetkező napfogyatkozás is szerepet játszik abban, hogy karriered új magasságokba emelkedjen. Lehetséges azonban, hogy a Mars retrográd decemberi kezdetekor nem kapod meg az előléptetést vagy a fizuemelést. Ha ez megtörténik, légy türelmes – az emelés még mindig megérkezhet, csak egy kicsit később, mint szeretnéd.

OROSZLÁN

Nagy vonalakban:

A plátói és romantikus kapcsolataid vannak a középpontban, mivel a Plútó az év nagy részében a Vízöntő jegyében tartózkodik. Csak légy óvatos, a befolyásos személyekkel, mert az ilyen kapcsolatok rosszul is elsülhetnek.

Szerelem és szex:

Tavasszal szembejönnek azok az égető kérdések, amikkel mindenképpen foglalkoznod kellene. Idén az univerzum arra késztet téged, hogy újragondold azokat a témákat, amik arról szólnak, kit és hogyan szeretsz. Szánj rá időt 2024-ben. Ami most túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, valóban így is van.

Pénz és karrier:

Idén új fordulatot vesz a karriered. Április 20-án a Jupiter és az Uránusz a Bikában új lehetőségeket kínálnak, amik az igényeidhez megfelelőek. A Plútó egész évben ki-be fog ingadozni a partnerkapcsolatok hetedik házában, ami az ügyfelek és/vagy kollégák számának változását sugallja.

SZŰZ

Nagy vonalakban:

Az asztrológia azt súgja, hogy az év nagy részében a hatodik házában lévő Plútónak köszönhetően nem sok pihenésre számíthatsz. Hosszú órákat fogsz dolgozni, de a világegyetem szerint megéri.

Szerelem és szex:

Ebben az évben magad mögött hagyod a fájdalmas élményeket, hogy még jobban élvezhesd a szerelmet és a szexet. Viszont bizalmi problémák léphetnek fel, amik hátrányosan hathatnak a kapcsolataidra. Különösen április 1-től április 25-ig gondold át, mennyit fejlődtél, és gondold át azt is, kiben bízhatsz igazán.

Pénz és karrier:

2024 lassan indul, de amikor a Jupiter május 25-én belép az Ikrek jegyébe, karriered új magasságokba fog emelkedni. Mindazonáltal előfordulhat némi konfliktus a főnökkel, amikor augusztus 19-én és december 24-én összetalálkozik a Jupiter az Ikrekben és a Szaturnusz a Halak jegyében. Bár csábító lehet beleragadni a drámába, a legjobb higgadtnak maradni, és hagyni, hogy a helyzet magától megoldódjon.

MÉRLEG

Nagy vonalakban:

Még ha nem is vagy az új dolgok kipróbálásának legnagyobb rajongója, a csillagok (és a Jupiter) arra ösztönöznek, hogy felfedezz. Utazási lehetőségek jönnek, és legyen szó munkáról vagy szórakozásról, mindenképpen érdemes kirándulni.

Szerelem és szex:

Szaturnusz retrográd lesz június 29-től november 15-ig, és ez egy kozmikus kihívás számodra, ami megtaníthat arra, hogy legyél igazán boldog. Mik az igényeid, mit szeretsz, és mik a határaid? Ha párkapcsolatban élsz, hamarosan kevésnek érezheted, a szinglik pedig más típusú pasikkal kezdhetnek randizni.

Pénz és karrier:

Február 22-től új kreatív partnerség veszi kezdetét, amikor a Vénusz és a Mars egyesül a Vízöntőben. Azonban légy óvatos a március 25-i, április 8-i és október 2-i fogyatkozás idején, és ellenőrizd a terveidet, szerződéseidet, hogy megbizonyosodj arról: nem használják ki téged.

SKORPIÓ

Nagy vonalakban:

A Plútó beköltözése a Vízöntőbe azt jelenti, hogy rájössz: sok ember az életedben egyszerűen nem való az életedbe. Engedd el őket (ezúttal tényleg), és maradj az igaz barátaid mellett, így teljesen energikusan és felfrissülten zárhatod az évet.

Szerelem és szex:

2024-ben nincs helye a stressznek és a feszültségnek, mert az idei év célja, hogy az egészségedre és jólétedre összpontosíts. Szingliként mágnesként vonzhatod a pasikat, de a legjobb hír az: áprilisban megismerheted a lelki társadat.

Pénz és karrier:

Januárban a Plútó újra belép a Vízöntőbe, és jelentős szakmai változásokat hoz. Előfordulhat, hogy ahelyett, hogy az irodába mennél, otthonról fogsz dolgozni. Fontos azonban tisztában lenni azokkal a potenciális zavaró tényezőkkel, amik hátráltathatják a termelékenységedet, amikor a Mars 2024. december 6. és 2025. február 23. között retrográd irányba fordul.

NYILAS

Nagy vonalakban:

A Plútó az év nagy részében a kommunikáció harmadik házában van, nagy erőt adva a szavaidnak. Állj ellen a késztetésnek, hogy harcba kezdj, és ne feled: nagy sikereket érhetsz el, ha kedves vagy, különösen, ha olyan partnered van, aki ugyanolyan lendületes és határozott, mint te.

Szerelem és szex:

Függetlenül attól, hogy egyedülálló vagy, netán párkapcsolatban élsz, észre fogod venni: jobban megbecsülöd magad, és hajlandó is vagy megadni azt a testednek és lelkednek, amire szükségük van. Bár lehetsz spontán és kalandvágyó, február 11. és február 25. között tisztában leszel azzal kapcsolatban, mit kell tenned azért, hogy megkapod, amit akarsz egy kapcsolatban.

Pénz és karrier:

Májusban a Jupiter a Bikából az Ikrekbe költözik, ami növeli az önbizalmadat és javítja a kollégákkal való kapcsolatodat. Amikor a Plútó retrográd újra belép a Bakba szeptember 1. és november 19. között, verseny alakulhat ki az emelésért vagy előléptetésért. Céljaid elérése érdekében fontos, hogy ne hagyd, hogy a Merkúr retrográd augusztus közepén gátat szabjon neked.

BAK

Nagy vonalakban:

A Plútó, a hatalom, az irányítás és az átalakulás bolygója több év után elhagyja a jegyedet. Az univerzum végre szünetet ad neked. Szóval élvezd ki, és találd meg a stabilitást. Vigyázz jobban magadra, és alakíts ki olyan életet, amivel tényleg elégedett lehetsz.

Szerelem és szex:

2024 elején még valószínűleg egyedül fogod élvezni az életet. Majd május 5-től május 29-ig a Nap összekapcsolódik a Vénusszal, a szórakozás bolygójával és a Jupiterrel, ami a rejtett vágyaid felett uralkodik. Ez segíthet abban, hogy párban élőként valóra váljanak a vágyaid, valamint szingliként is megtaláld a tökéletes pasit.

Pénz és karrier:

A március 25-i holdfogyatkozás és az október 2-i napfogyatkozás olyan érzést kelt benned, mintha karriered felgyorsulna, bár az április 8-i napfogyatkozás egy kicsit lelassít. És amikor szeptember 1. és november 19. között a Plútó újra igazodik a Naphoz, akkor képes leszel előrenyomulni és meg sem állsz majd a csúcsig.

VÍZÖNTŐ

Nagy vonalakban:

Idén a figyelem középpontjába kerülsz, mert a Plútó belép a jegyedbe, és nagy változásokat hoz. Küldetésed: maradj hű önmagadhoz. Lehet, nyomást érzel magadon, hogy alkalmazkodj valaki más elképzeléséhez, hogy kinek kellene lenned, de mint mindig: azt tedd, ami neked jó.

Szerelem és szex:

2024 eleje száraz időszaknak tűnhet számodra, ha egyedülálló vagy, és stresszes időszaknak, amennyiben párkapcsolatban élsz. Július 25-én elkezded megosztani a szükségleteidet és vágyaidat a pasiddal, és onnantól kezdve kedvezően alakul a szerelmi életed.

Pénz és karrier:

Január 20-án a Plútó újra igazodik a Naphoz, és arra késztet, hogy kezdj el gondolkodni egy új álláson, ami összhangban van az igényeiddel. Készen állsz egy komolyabb pozíció betöltésére. A tavaszi napéjegyenlőségre már akár meg is találhatod azt a melót, amit szívből fogsz szeretni.

HALAK

Nagy vonalakban:

A rossz szokásaid egyre nagyobb problémát okoznak a Plútónak köszönhetően a 12. házadban. Határozottan itt az ideje, hogy változtass és egészségesebb rutinokat vezess be az életedbe. A jó hír: bármilyen új, jobb szokást kezdesz el, az megmarad.

Szerelem és szex:

A benned lévő vadállat január 21-től felszabadul. Megengeded magadnak, hogy őszintébb legyél a testi és lelki vágyaiddal kapcsolatban. Egy kicsit megijedhetsz a vágyaidtól és attól, milyen emberré kezdesz válni, de ne aggódj, ez csak elsőre ijesztő. Idővel önazonosnak fogod érezni magad.

Pénz és karrier:

Kérj fizetésemelést az április 8-i napfogyatkozás környékén. Amikor a Jupiter májusban belép az Ikrek jegyébe, keményen fogsz dolgozni. De légy óvatos, amikor Jupiter és a Szaturnusz négyzetet alkot augusztus 19-én és december 24-én. Ezek a bolygómozgások azt éreztethetik: bele kell állnod a munkahelyi konfliktusoba, ám ez rossz ötlet lenne.

via