Hamarosan véget ér az év, most pedig bizonyára te is azon tűnődsz, mit hoz majd neked 2024. Akár hiszed, akár nem néhány csillagjegy számára különösen szerencsés lesz a következő esztendő, sőt lesznek, akik majdnem biztos, hogy kimondják a boldogító igen. Mutatjuk, mely zodiákusok számára lóg ott a levegőben a várva várt menyegző. 

Kos 

A tüzes és kalandvágyó Kos számára 2024 zseniálsan szuper év lesz, ráadásul majdnem biztos, hogy a boldogító igent is ki fogják mondani a jegy szülöttei. Valószínűleg gyors menet lesz ez, mert a lánykérés után azonnal neki is álltok majd a szervezésnek, de mivel te egy temperamentumos jegy vagy, az idő rövidsége nem lehet akadály a számodra. 

Bika 

A stabilitásáról ismert Bika 2024-ben egy kis zűrzavarral kell szembe nézzen. Nem kizárt ugyanis, hogy szakítasz vagy lehet már szakítottál is a pasiddal, azonban a külön töltött idő alatt gyanúsan rájöttök, nem tudtok egymás nélkül élni. A békülés után viszont alaposan felgyorsulhatnak az események, a lánykérést ugyanis máris követheti az esküvő. A boldogító igen valószínűleg, szűk, családi körben mondjátok majd ki. 

Rák 

A Rák az egyik legérzékenyebb jegy, aki mindig készen áll arra, hogy segítsen másokon. Mivel a partnereddel kiegyenúsolyozot, harmonikus a kapcsolatod nem kizárt, hogy már az eljegyzésen is túl vagytok, most pedig a 2024-es esküvőt tervezitek. A csillagok most nagyon kedveznek neked, szóval nem úgy tűnik, mintha bármi hiba csúszhatna a gépezetbe, szóval készülj fel, mert te bizony jövőre kimondot azt a bizonyos igent. 

(via)