A csillagjegyed segítségével rengeteg mindent meg lehet tudni a jellemedről és személyiségedről, de arról is tisztább képet kapsz, hogyan állsz hozzá a szerelemhez vagy éppen milyen dologtól esel a leghamarabb szerelembe! Most azt árulták el az asztrológusok, hogy a csillagjegyed alapján milyen típusú barátnő is vagy egy kapcsolatban – görgess lejjebb és megtudod a választ! 

Kos

Kedves Kos, nagyon bátor, magabiztos és kalandos személyiség vagy, aki szereti az izgalmakat: a párkapcsolatodat ennek tükrében mindig megfűszerezed valami extrával. Lehet ez egy új randihelyszín, egy új szexpóz vagy akár egy új étterem, amit a kedveseddel együtt akarsz felfedezni. A lényeg, hogy melletted soha nem lehet unatkozni! 

Bika 

Két lábbal állsz a földön, kedves Bika, ezért az egyik legtürelmesebb, legmegértőbb barátnő vagy, akit egy pasi kívánhat magának. Nagyon édesen és szeretetteljesen viselkedsz, de nem szereted túlságosan megerőltetni magad a kapcsolatodban, ezért a házimunkából nem szívesen veszed ki a részedet.

Ikrek

Elképesztően nyitott és barátságos csak vagy, akit mindenki kedvel, kedves Ikrek, ezt pedig imádja benned a pasid! Te szinte mindig örömmel mozdulsz ki otthonról és minden buliban benne vagy, ezért hatalmas baráti körötök van a kedveseddel! Negatívumod, hogy nem szívesen vállalod fel az egyéni véleményed, ezért sokszor más mögé bújsz a felelősség alól.

Rák

Veled szuperül lehet kommunikálni és beszélgetni, kedves Rák, szóval a pasid mindig számíthat rád és kibeszélheti magát neked. A nagy nyitottságod és őszinteséged viszont néha megrémiszti a pasikat, ezért nehezen kezdenek el veled ismerkedni a pasik, a párkapcsolatok is lassan alakulnak nálad ki.

Oroszlán

Magabiztos királynő vagy, kedves Oroszlán, akire mindenki felnéz. A partneredet is inkább alattvalónak tekinted, mintsem igazi, egyenrangú partnernek, ezért sokszor te vagy nyeregben otthon is. A domináns énedet azonban nem bírja mindenki elviselni hosszútávon, ezért több rövidebb kapcsolatod szokott lenni.

Szűz

Praktikus gondolkodásod, megbízhatóságod és szabálykövető éned olyan személyiséggé tesz, kedves Szűz, akit mindenki szeret. Senkinek sem tudnál ártani, mindenkinek jót akarsz és ezt a cselekedeteiddel is megmutatod: néha sajnos pont ezért használnak ki a pasik. Ne legyél túl naiv a kapcsolatokban!

Mérleg

A harmonikus párkapcsolat a mindened, ezért elsősorban azt akarod, hogy a partnered ne csak a szerelmed, hanem a barátod is legyen egyben. Az ismerkedési fázis nálad általában egy hosszabb periódus, nem vágsz bele minden hónapban új kapcsolatba, ami miatt a hosszútávú kapcsolatok híve vagy.

Skorpió

Szenvedélyességed határtalan, a titokzatos éned szabályosan megbabonázza a pasikat, kedves Skorpió. Fenntartásokkal kezelsz minden férfit, ezért inkább annak a híve vagy, ha téged szeretnek jobban, mintsem te bolondulj bele a pasikba, de ez így neked jó. Ha ugyanis bárki is megbánt téged, kíméletlenül bosszút állsz az illetőn! 

Nyilas

Laza, humoros, kalandvágyó egyéniség vagy, kedves Nyilas, akit nem lehet csak úgy ketrecbe zárni. Függetlenségre, kalandokra, utazásokra vágysz, az a férfi, aki ezt nem tudja megadni neked, nem lesz az igazi társad. Mentálisan nagyon erős vagy: ha valaki megbánt, a szemed sem rebben, de soha többé nem állsz szóba az illetővel! 

Bak

Szorgalmas, becsületes és nagyon törekvő vagy, kedves Bak, aki imádja a munkáját. Karrierorientáltságod sokszor szokott problémát okozni a párkapcsolataidban, a túl sok felelősségvállalásod pedig gyakran elijeszti a pasikat. Legyél egy kicsit lazább és úgy a pasik is jobban jönnek majd az életedbe!

Vízöntő

A párkapcsolataidban olyan vagy, mint egy üdítő zápor. Olyan vagy, mint senki más! Annyi ötleted van, annyira lelkes és szerethető vagy, hogy imádnak a pasik. A kapcsolataid azonban nem érdekelnek annyira, mint az egyedülálló ötleteid, ezért az önmegvalósítást sokkal jobban értekeled, mint magát a barátnő-státuszt.

Halak

Békés, nyugalmas és harmonikus személyiséged van, kedves Halak, aki semmit sem utál jobban a felesleges köröknél, a veszekedéseknél és a félreértéseknél. Elképesztően megviselnek ezek a dolgok, szóval próbálod magadat távol tartani a viharoktól. A párkapcsolatod nyugis, harmonikus szokott lenni.

Via