Nagyon népszerűek mostanában a képes személyiségtesztek, van olyan, amivel a legvonzóbb tulajdonságodat tudhatod meg, míg másik az esetleges hibáidat fedi fel. Az alábbival kiderítheted, hogy melyik tulajdonságodat kedveled a legkevésbé

Itt a személyiségteszt

A dolgod igazán egyszerű, csak rá kell nézned a képre, és kiválasztanod a 6 gyümölcs közül azt, amelyik a legjobban tetszik. Nem kell sokáig gondolkoznod, elegendő, ha csupán ránézel a képre. Ha pedig végeztél, máris mutatjuk a jellemzést

szemelyisegteszt-2023
Infobae

Alma

Intenzív vagy, ha az érzéseidről van szó, ezért kiszolgáltatottnak érezheted magad, amikor szerelmes leszel, mert „mindent odaadsz”, de úgy érzed, nem kapsz semmit cserébe.

Szőlő

Érzékeny, mélyreható és intellektuális vagy. Bár nem akarod, de sokszor a negatívumot látod, és nem annyira a pozitív dolgokat. Sokat gondolkodsz a döntéseken, így konfliktusok keletkezhetnek.

Banán

Bár vidám vagy, aki szeret másokat megmosolyogtatni, általában azt a benyomást kelted, hogy gondtalan vagy, és semmi sem érdekel. Félsz, hogy nem vesznek komolyan a gondolkodásod és a tetteid miatt. 

Narancs

Nagyon kedves, megbízható személynek számítasz. Ezek pozitív tulajdonságok, de éppen ezért hiszékeny vagy és könnyedén megbánthatnak mások. Szeretnél erősebb, határozottabb lenni a jövőben. 

Eper 

Ha szerelmes vagy, akkor teljesen átadod magad az érzésnek, éppen ezért nagyon könnyű téged ilyenkor megbántani. Sok esetben idealizálod a partnered, ami további csalódásokhoz vezethet. 

Kókusz

Legtöbbször nem érdekel az emberek véleménye, te viszont könnyen ítélkezel. Sok esetben már az első benyomásnál besorolod az embereket, ez pedig megnehezíti a kapcsolatok építését. 


Via