Néha legegyszerűbb dolgok árulják el a legtöbbet az emberről, például a körömforma. Lássuk, hogy a tied mit is jelent pontosan!

Hegyes köröm

Nagyon szenvedélyes ember vagy, aki a legrázósabb helyzetekben is merészen viselkedik. Kreatív vagy, imádod a drámát, az álmaidnak pedig semmi nem szabhat határt. Remekül fejezett ki magadat, kalandvágyó vagy, és inspirálod a környezetedet.

Szögletes köröm

Ha szögletes körmeid vannak, akkor nagyon gyakorlatias és szigorú ember vagy. Határozott elképzelésed van mindenről, és ettől nagyon nehezen térsz el. Értékeled a rendet, mindig hatékony akarsz lenni. Hajlamos vagy a perfekcionizmusra, emiatt bármibe belekezdesz, az sikerre van ítélve.

Mandula alakú köröm

Ha mandula alakú körmöt viselsz, akkor nagyon kiegyensúlyozott és praktikus vagy, gyorsan elvégzed a rád bízott feladatokat, de nem engeded, hogy a karrier elvigye a fókuszt a magánéletedről. Szeretsz pörögni, de mindig keresed ugyanakkor a harmóniát is. Nem vagy hajlandó lemondani a pihenésről és a nyugalomról. Kiegyensúlyozott vagy, diplomatikus, és megértő. A tökéletes arany középutat képviseled mindenben.

Lekerekített körmök

Nagyon ambiciózus és sokoldalú vagy, de mellette remekül alkalmazkodsz is másokhoz. Minden helyzetben megtalálod azt, hogyan lesz számodra kényelmes, és soha nem éled meg traumának, ha alkalmazkodnod kell másokhoz, vagy változások mennek végbe az életedben. Könnyen beilleszkedsz az új környezetbe, a nyitottságod miatt azonnal megkedvelnek az emberek.

via