Mindig izgalmas megtudni magadról valami újat, főleg, ha egészen más van a fejedben, mint a valóság. Ez a villámgyors személyiségteszt arról árulkodik, hogyan kezeled a konfliktushelyzeteket valójában. Meg fogsz lepődni az eredményen!

A személyiségteszt

Tiktok/@mia_yilin
Hegyet látsz?

Ha a hegyeket szúrtad ki először, kifejezetten barátságos és jószívű vagy. Épp ezért nagyon elnéző és megbocsátó vagy az emberekkel, nem csinálsz nagy ügyet minden apróságból, inkább továbblépsz, csak hogy ne kelljen feleslegesen vitatkozni.

Sajnos ez igaz a nagyobb problémákra is, nem szeretsz egyáltalán konfrontálódni, így akkor sem kezdeményezel, ha valami már nagyon nyomaszt. Konfliktushelyzetben is kifejezetten bezársz, és igyekszel minnél előbb túlesni rajta.

A kutyát szúrtad ki?

Ha a kutyust láttad meg elsőre, valószínűleg mélyen belül szorongsz és bizonytalan vagy. Ha minden rendben körülötted, veled is, de ha zavart érzékelsz az erőben, hajlamos vagy kiakadni te is.

A te belső feszkód miatt így több konfliktus is kialakul, vannak időszakok, amikor kifejezetten te generálod a feszültséget magad körül. A legrosszabbul azt viseled, ha hazudtak neked. Óriási balhét vagy képes csapni, ha úgy érzed, átvágtak.

Via