Az idei téli manikűr trendeket egyértelműen a csillogó színű, tündöklő manikűrök uralják: a pezsgős körmök például hatalmas népszerűségnek örvendenek, de az ősszel nagyon felkapott velvet manikűr is teljesen beillik ünnepi körömtrendnek. A most következő manikűr a legszebb égitesteket, a cuki kis csillagokat dicséri, hiszen ezeknek a mintájával készül el a mesés csillagos körömtrend! 

Ennél szebb téli manikűrt nem fogsz látni

A csillagos manikűr alapja Kim Kardashian kedvence, a Rich Girl-manikűr, amire az ügyesek néhány szimpla mozdulattal cuki kis csillagokat tudnak festeni. Bonyolultnak és aprólékosnak tűnik ez a minta, pedig nem is az: a cikk végén meg is mutatjuk, hogyan tudod magadnak elkészíteni! 

A körömtrendben mindezek mellett pedig az a jó, hogy 100%-ig magadra szabhatod: te döntöd el, hogy hány darab és mekkora nagyságú csillagot festesz fel a körmeidre, ahogyan azt is, hogy milyen pontosan milyen színű körömlakkal készíted el őket!

Arany és ezüst színekben is megfestheted ezt a körömtrendet

Ez a körömtrend ugyanis nincsen színekre szabva: fehérrel, feketével, ezüsttel vagy akár arannyal is megfestheted magadnak a kis csillagokat – sőt, akár egy teljesen más színnel is! Az ünnepies hatást azonban minden bizonnyal a csillogó és metálfényű körömlakkokkal fogod elérni, szóval karácsonyra az ezüst és az arany szín a legjobb választás.

Így tudod otthon elkészíteni a csillagos manikűrt! 

  1. Testszínű, nude körömlakkal kendd le a körmeidet, majd válaszd ki azt a színt, amivel a csillagokat fogod megfesteni! Ha nincs csillámló, akár fehér is lehet, mert száradás előtt is rá tudsz szórni egy kis glittert vagy szemhéjpúdert!
  2. Ezek után fogj egy tűhegyű ecsetet és rajzolj egy pontot a körmödre! A pont lesz a csillag közepe.
  3. A körből most húzz annyi irányba egy-egy ágat, amennyi szárú csillagot szeretnél! A csillámot száradás előtt tudod rászórni a mintára. 
  4. Rajzolj annyit, amennyire szeretnél, a végén pedig az egészet kendd le tartós fedőlakkal. Csak arra figyelj, hogy ne remegjen a kezed, mert ezt a körömfestési technikát nem lehet siettetni! 

Via