Passzolnád az  extra körmöket? A szolid, egyszerű manikűröket viszont imádod? Akkor a mikro mani is tetszeni fog, mert ez az új körömfestési trend olyan láthatatlanul olvad bele az eredeti körmeidbe, hogy külső szemlélő szinte észre sem fogja venni, hogy profi manikűr van rajtad! Persze, kipróbálhatod színesen, fényesen, mintákkal is – ez már csak rajtad múlik...

Még Selena Gomez imádja ezt a mikro manikűrt!

Selena Gomez híres arról, hogy imádja a szép manikűröket, ezért nem volt meglepő, hogy hamar felült a mikro mani körömfestési trend vonatjára is! Az amúgy kifejezetten extra és feltűnő körmöket kedvelő énekesnő-színésznő a minap egy teljesen szolid, már-már alig észrevehető körmökkel villogott az instáján.

A klasszikus francia manikűr mintájára épült mikro manikűr ugyanis pont úgy néz ki, mint az eredeti körömfelületed, egy kicsit rövidebb és pontosabb kivitelben. A köröm legfelső része ugyanolyan olyan rövidre van megfestve a mikro maniban, hogy szinte senki sem találja ki, hogy nem ilyenek az eredeti körmeid! 

Persze kis mintákkal is feldobhatod a mikro manidat, ha ez így elsőre túl unalmasan hangzik neked, sőt, akár matricákat is ragaszthatsz rá! Az alig észrevehető kis szivecskék például hihetetlenül elbűvölővé tudják tenni a körmeidet, akkor is, ha csak az egyikre ragasztod rá őket! 

Őszi színekben is nyerő a mikro francia manikűr

A mikro maniban viszont az a jó, hogy tovább is bonyolthatod a dolgot! Nagyon egyszerű manikűrről van szó, ezért bőven lehet extrázni, ha ez a szíved vágya. A különböző színű körömlakkokal festett mikro maninál szebbet idén ősszel például tutira nem láttunk, de még ezt is lehet fokozni úg,y hogy az egészet egy metálfényben ragyogó fedőlakkal kened le. A lehetőségek tényleg végtelenek, úgyhogy megéri kipróbálni a mikro manikűrt!

Via