Senki sem szereti annyira a minimalista körmöket, mint Zendaya. Ő az, aki a szivárvány összes színét viselte már a körmein, mindezt pedig a legkifinomultabban tette. Újabban a babarózsaszínért rajong, mi pedig imádjuk ezért. 

Keveset mutat 

Zendaya ezúttal Instagram sztoriba töltött fel magáról egy képet, amin a rajongóknake egyből szemet szúrt visszafogott, ám de mégis gyönyörű manikűrje. Persze egyáltalán nem furcsa, hogy a színésznő fotóit ennyire tüzetesen vizsgálják az őt imádók, ugyanis a sztár igencsak keveset mutat meg magáról a közösségi platformokon. Vörös szúnyeges bevonulásait osztja meg általában a nagyérdmeűvel vagy, ha valamilyen kampányban vesz részt, de a magánéletét féltve óvja.

Kivételt tett 

Ezúttal azonban kivételt tett, szeptember 21-én ugyanis egy posztolt egy sztorit, a felvételen pedig igencsak laza szerelésben látható. A legtöbben mégis minimalista körmeit szúrták ki, amik nagyon visszafogottak, elegánsak, de mégis iszonyat cuckkvoltak. A színésznő ezúttal egy halvány babarózsaszín mellett tette le a voksát, körmei pedig rövid, négyzet alakúra voltak reszelve. 

Íme a fotó: 

Instagram/Zendaya

Őszi trendek

Egyébként ezt simán te is megvalósíthatod otthon, hiszen csak egy reszelőre és persze egy babarózsaszín körömlakkra lesz hozzá szükséged. A tartósabb hatás érdekében a végén használhatsz fényes fedőlakkot is, így tutira csodás lesz a végeredmény. Persze a körmösödtől is bátran kérd ezt a színt, ősszel eleve nagyon hódítanak a visszafogottabb árnyalatok, most például az egyik legmenőbb a chai latte manikűr, amire Jennifer Lopez is esküszik. 

(via