Megérkezett az ősz, ezzel együtt köszönhetjük a legújabb körömtrendeket. Ezeknek egy része Jennifer Lopezhez köthető, hiszen a körmöse mindig meglepi a nőket a vadiúj színekkel és technikákkal. Most az espresso körmökkel kápráztatott el mindenkit.

Így készül Jennifer Lopez őszi manikűrje

Ha az őszre gondolsz, akkor neked is biztosan eszedbe jutnak a falevelek és persze a forró italok, mint például a kávé. Ez adta a kiindulási alapot Jennifer Lopez legújabb körméhez, az espressóhoz. A letisztult manikűr lényege, hogy egy olyan barna árnyalat kerüljön a körmeidre, ami annyira lágy, mint egy krémes tejeskávé. 

A manikűr esetén törekedni kell az egyszerűségre, tehát a lényeg, hogy semmi díszítés ne vonja el a figyelmet a barna eleganciájáról. Válassz olyan színt, ami a leginkább hasonlít a kávéra, ha a világosabb helyett inkább a sötétebb tónusokat kedveled ez sem gond, sok espressóra hasonlító körömlakkal találkozhatsz az üzletekben.

Keress magas fényű lakkot, ami szépen fed már egy rétegben is. Ha pedig szeretnéd a fényességet fokozni, akkor a fedőlakkból válassz minél magasabb fényűt. Az espresso körmök idén nagyon népszerűek lesznek, így megéri kipróbálni őket! 


Via