Most már tényleg berobbant a nyár! A hőmérséklet egyre emelkedik, a nappalok egyre hosszabbak, ez pedig kihatással van a kedvünkre is. Ilyenkor szeretünk színes ruhákba bújni, na meg persze a körmeinket is előszeretettel dobjuk fel valamilyen extrás színnel. Előkerülnek a merész, élénk, vidám színek, amik egyértelműsítik, hogy ez az év egyik legbohémabb időszaka. Íme 5 körömszín, ami idén nyáron tutira nagy sláger lesz!

Kifinomult korall

A jól bevált vörös helyett valamilyen nyárias alternatívát keresel, akkor a tüzes korallal nem tudsz mellélőni. Ez a szezon egyik kedvenc árnyalata, hiszen közel áll a narancshoz, de mégsem annyira erőteljes. Kifinomult, de játékos szín, ami tökéletes választás lehet a könnyed hétköznapokon, de akár egy esküvőn is remekül megállja a helyét. 

Türkizkék 

A türkiz évek óta hatalmas népszerűségnek örvend a nyári szezonban, hiszen egyszerre friss és időtálló. Üdítő és merész választás, ami az áttetsző óceánra emlékeztet. 

Napsárga 

Ezt nem is kell túlmagyarázni. A nyár színe egyértleműen a citromos árnyalat, ami optimizmussal tölti fel a viselőjét. A citromsárga a Nap, a fény és a belső bizonyosság színe, ami egyértelműen a tűz elemével kapcsolódik. Ha emellett a szín mellett teszed le a voksod, akkor imádod a jókedvet és a nevetést, a magabiztoság pedig a lényed része, ami meghatároz téged. 

Levendula

A levendula árnyalat már tavaly is nagyon menő volt, de még idénre is maradt benne bőven spiritusz. Ez a szín ráadásul nagyszerűen kombinálható más árnyalatokkal is, de akár a francia manikűrt is szuperül feldobja. 

Törtfehér 

Igazi, időtlen klasszikus. A törtfehér valójában az év bármely szakaszában kiváló választás lehet, de nyáron különösen. A halvány törtfehér tökéletes a nyári esküvőkre, sőt, ha te vagy a menyasszony, akkor ez az igazi jolly joker. 

(via)