Nagyon úgy tűnik, hogy az egyszerű, de nagyszerű körmök virágkorát éljük. A glazed donut és a rich girl manikűr után itt az új őrület, ami nem más, mint a digitális levendula

Mit takar a digitális levendula név?

Igen, elég vicces nevet kapott a friss trend, ám ennek ellenére is hatalmas sikert arat ez a hűvös tónusú, tejes árnyalat, amelyet egy kis lilával dobnak fel. 

A digitális levendula manikűr lényege, hogy úgy csempésszünk színt a kedvenc nude körmeinkre, hogy az ne legyen tolakodó, direkt, sokkal inkább lágy, fátyolos finish-t kapjunk. Éppen ezért, már az alap szín sem egy erőteljes árnyalat: ebben az esetben az áttetsző, tejes alapok lesznek a befutók. 

A digitális levendula lényege, hogy az összképben feltűnjön a lila. Ám nem matricákkal vagy kézzel festett akrill csodákban, hanem valami ennél kevésbé tolakodó módon. 

Hogyan készítsd el a digitális levendula körmöket?

Jó döntés lehet például a krómpor, amely azonnal egy nagyon friss, mai, trendi hatást kelt majd, ám sokkal inkább kivívja a figyelmet, mint a letisztult glazed donut, a korábbi nagy kedvenc. 

De dönthetsz úgy is, hogy egy áttetsző, lilás fényben pompázó színből viszel fel egy réteggel, például a francia manikűrödre. Így látszani fog az is, de megkapod a lila által dominált összhatást is.

A digitális levendula népszerűsége egyébként az Eufória sorozatnak is köszönhető, hiszen ennek több epizódjában láthattunk ilyen stílusban elkészült manikűröket. 

via