Bár idén tavasszal a mesés  gyémánt aura manikűr, az extravagáns homokóra manikűr és gazdag csajok kedvence, a rich girl manikűr is nagyon megy, húsvétkor mindenki szeret egy kicsit más, színes és cuki körmökkel villogni. A most következő válogatásban minden olyan húsvéti manikűrt megtalálsz, amit most érdemes viselni: a festett tojásos verziótól kezdve a virágos pasztell körmökön át tényleg mindent!

festett tojásos manikűr

Láttál már ennél menőbbet? A festett tojásos manikűr elkészítéséd kezdd úgy, mintha egy sima francia manikűrt festenél: a fehér helyett viszont sárga, kék, lila vagy akár rózsaszín pasztellszínekkel is díszítheted a körmeid felső részét. Ha pedig készen van az alap és a felső réteg, akkor jöhet a fröccsentés! Nem kell más hozzá, csak egy fekete körömlakk és egy tűhegyes ecset, amivel elkezdhetsz pontokat festeni vagy az ujjaddal óvatosan megpöckölni a festéket! Az eredmény olyan fenomenális manikűr lesz, mint ahogyan az a lenti képeken is látszik.

Fehér nyuszis dizájn

Ennél elegánsabb húsvéti manikűrt nem fogsz találni magadnak: csak fehér körömlakk kell hozzá, na meg persze, egy kis kreativitást. Az, hogy magát a nyuszkót milyen módon fested rá a körmeidre, csak a kézügyességen múlik: lehet csak a nyuszifülekkel díszíteni a körmöket, de ha művészi lélek vagy, egy másik színnek konkrét műremekeket is festhetsz a körmeidre. A lényeg, hogy fehér nyuszik formája kivehető legyen.

Húsvéti motívumok

Kevés olyan alkalom van az évben, mikor lehet vagánykodni a körmeinkkel: a cuki mintákat most például tökéletesen be lehet vetni! Virágos, kiscsibék, tojások, szívecskék, répák, festett tojások és persze, nyuszikák is rákerülhetnek a körmeidre, amik közül csak elég egyet-egyet kidekorálni. Így is hatalmas meló lesz az egész, mert irtó nehéz egy ilyen megfesteni! Ha nincs hozzá türelmed, akkor a körömmatricákat is kipróbálhatod, amikor már minden drogériában lehet kapni.

Szolid, pasztellvirágok

Ha nem kifejezetten arra a pár húsvéti napra szeretnél szép körmöket, hanem úgy amblokk az egész tavaszra, akkor jó ötlet lehet egy világos színű, pasztellárnyalatokban ragyogó virágos manikűrt választanod, amit nagyon sajnálni fogsz lecserélni! Kombinálhatod francia manikűrrel, vagy a felső körömrész helyére is festhetsz virágokat: a lényeg, hogy elegáns, egyszerű és neked tetsző legyen a végeredmény!

színes, Retro margaréta virágok

Bevállalod a virágokat? Miért ne nyomhatnád feltűnő színesben, akárcsak Selena Gomez?! A retro színek szuperül párosíthatók a kis fehér margaréta virágokkal, amiket szerencsére megfesteni is nagyon könnyű. Ha ránk hallgatsz, kiválasztod a kedvenc színed, amire az összes körmödet kifested, utána pedig óvatosan ráfestesz egy-egy kis margaréta virágot. Mindenképpen szerezz be hozzá egy tűéles körömecsetet, különben nem fog összejönni az a virág!

Szavazás

Via