Selena Gomez máris készen áll a tavaszra, az ő körmei ugyanis már virágba borultak, az internet népe pedig megőrül érte!

Selena Gomez már várja a jó időt

A celebek kedvenc manikűröse, Tom Bachik volt Selena Gomez segítségére, hogy egy igazi goodbye winter körmöt készítsen neki, amely színes, élettelteli, vidámságot hozó és nem utolsó sorban rendkívül mutatós is. 

Selena Gomez új körmei friss virágokat ábrázolnak, amelye leginkább fehér, lila és arany árnyalatban pompáznak. Láthatunk rajta muskátlikat, ibolyákat, rózsákat, százszorszépeket, és mezei virágokat is.

A sztármanikűrös kézzel festette meg a tavaszi képeket, ám ha te szeretnéd elkészíteni, akkor sem kell a lehetetlenre vállalkoznod: használj körömmatricát, vágd méretre, és egyszerűen ragaszd fel!

Tom Bachki arannyal próbálta meg a 3D-s hatást erősíteni a körmökön, és szintén ezzel díszítette a virágok közepét is.

Selena Gomez körmeit akarja mindenki

Selena Gomez ezúttal mandulaformát választott, ami tökéletesen passzol kezének formájához, a shiny finish pedig tovább tetőzi a köröm tökéletességét. 

Selena Gomez valószínűleg a New York-i divathétre készíttette ezeket a körmöket, amelyek tökéletesen mutatnak majd a vörös szőnyegen és az afterparty-kon is. 

Amennyiben ezt a körmöt szeretnéd viszont látni magadon, mindenképpen használj matricát, ezt megfesteni ugyanis lehetetlen ilyen minőségben, és akkor is órákba telhet. A virágok közepére használj arany csillámot!

via